Fără categorie

Trei lucruri pe cate trebuie sa ti le amintesti cand iti este teama sa dansezi

Decat sa va concentrati pe cat de stupid credeti ca aratati dansand la urmatoarea nunta (sau oriunde cu un ring de dans), uitati de temerile dvs si ganditi-va ca nimeni nu se uita. Daca inca mai va este teama, amintiti-va aceste trei lucruri:

1. Frumusetea este unica: dansul dvs. nu poate arata ca cel al celor din jurul vostru si nici nu trebuie. Dansul dvs ar trebui fie natural. Unii oameni sunt foarte buni la balansarea Robotului, in timp ce altii doar adora sa se rasuceasca in jurul podelei. Doar gasiti-va propriul ritmul.

2. Frumusetea este atemporala: nu va faceti griji cu privire la faptul ca dansul dvs. este prea „de scoala veche”. La urma urmei, oamenii continua sa sara si sa faca „YMCA” din cand in cand. Teoretic nu pare sa imbatranim niciodata. Nimeni nu face acele dansuri perfecte, asa ca nu pune accent pe asta. Puteti sa adaugati cateva erori sau sa faceti lucruri pe masura ce mergeti – este mai distractiv in acest fel.

3. Frumusetea este atragatoare: Cand oamenii vad cat de increzatori si confortabili sunteti in dansul dvs., este mult mai probabil sa va alature pe ringul de dans si sa va simtiti liberi sa va aflati la fel. In cele din urma, contagiunea se va raspandi si chiar si mai multi oameni vor iesi la dans. Este cu siguranta mai usor pentru oamenii care inca ezita sa gaseasca modalitati de a se amesteca cu un numar mai mare de persoane care le inconjoara.

Dansul este un lucru minunat, indiferent daca credeti ca aratati ca un personaj din desene sau o pasare care are convulsii. Nu va ingrijorati atat de mult cu ceea ce cred ceilalti despre stilul dvs. Ceea ce conteaza este cum va simtiti si ca va distrati in timp ce va bucurati de muzica. Este increderea pe care o aveti in timp ce dansati, ceea ce va face atragatori. Adaugand cateva rasturnari de par arata ca nu va e frica sa imbratisati viata si frumusetea pe care v-o da.

Viata este prea scurta pentru a lasa opinia oamenilor  sa-ti dicteze actiunile, in special pe ringul de dans. Nu va fie frica sa straluciti si sa va aratati spiritul copilaresc cand sunteti acolo – este un lucru minunat sa puteti imbratisa cine sunteti si sa ii lasati pe altii sa stie ca va place sa fiti voi.

 

Join The Discussion