Fără categorie

Pregateste-ti tenul pentru sezonul rece

Ajustarea rutinei noastre de ingrijire a pielii pentru trecerea in sezoanele mai racoritoare

Vine toamna si depinde de noi sa tinem pasul. Acest lucru merge dincolo de tranzactionare in semnatura dumneavoastra rece. Tranzitia in acest sezon este profunda.

Intre aerul infrigurat si cuptorul fixat pe tot parcursul sezonului, pielea rosie pe care ati cunoscut-o luna trecuta devine necunoscuta. Aceasta piele este uscata spre deosebire de inainte. Chiar daca pielea unei femei variaza de la una la alta, pasii de pregatire sunt aceiasi.

Mai intai, curata-te! Reciclarea acestui pas din regimul din sezonul trecut este ca o jacheta de denim. Nu merge niciodata in stil. Aceasta curatare profunda poate fi asociata cu poloneza exfolianta ocazionala urmata de un toner pentru a egaliza nivelurile de PH. Impreuna, aceasta formula va indeparta resturile de pe suprafata pielii, creand o ardezie curata pentru ca umezeala sa patrunda in piele.

La urma urmei, hidratarea este cel mai important pas in aceasta rutina. Acidul hialuronic mentine umezeala in pielea noastra insetata. Apa pare sa fie o constanta in majoritatea produselor, dar atunci cand se imbina cu glicerina si parfum, aceste rezultate aparent impresionante sunt doar nivel de suprafata.

Aceasta inseamna ca scortisoara dvs. de mere preferata cu unt de corp Shea contribuie numai la vibratiile dvs. confortabile de toamna. Sigur, vei mirosi dulceata, dar aceasta crema grosiera batuta impiedica organismul sa produca umiditatea sa naturala. Dupa cum se spune, se poate „simti bine” la atingere, dar efectul sau temporar nu ofera nicio schimbare benefica a pielii. Inainte de a va scuturati caderea in palmele voastre, folositi-o moderat. Monet prezinta un hidratant alternativ pentru a mentine pielea noastra cultivata.

Iata doua cuvinte pe care probabil ca nu le-ati vazut – protectia solara si caderea. Optzeci la suta din imbatranire provine din aceste raze. „Suntem expusi la lumina care afecteaza pielea 365 de zile pe an”, spune Monet. Nu lasati aerul rece sa te pacaleasca. Soarele ne poate prinde de garda prin reflectarea zapezii sau prin marirea ferestrelor masinii pe masura ce conducem. O doza zilnica de protectie solara cu cel putin 30 pana la 50 de spatii multiple, protejand si hidratand. Intorcandu-va de protectie solara si schimbandu-l pentru Retinol in timpul dvs. de noapte de rutina creste cifra de afaceri de celule. Impreuna, aceste produse ofera refugiu pentru hrana care cauta pielea.

Tranzitia din acest an de la vara la cadere inseamna stocarea in hidratare si mutarea protectiei solide in partea din fata a dulapului pentru intretinerea pielii din acest sezon.

Join The Discussion