Fără categorie

Cum sa faceti din anul 2019 cel mai bun an

Recomandari de actiune pentru excelenta personala si profesionala

Pentru ca am avut prioritatile potrivite, relatiile corecte si prezenta lui Dumnezeu in viata mea, am experimentat o crestere extraordinara in 2018. Acesti trei factori au produs pace, bucurie si realizare, reducand drastic timpul pierdut. Viata este mai buna decat a fost vreodata, si cel mai bun este inca pe drum.

Ma pregatesc pentru un an mai mare de 2019 si va invit sa va alaturati. In plus fata de mentinerea componentelor benefice de viata pe care le-am stabilit deja, adaug trei nugget-uri noi de intelepciune, deci nu ezitati sa le adoptati.

Concureaza ca si cum ai avea de pierdut.

Concurenta poate fi un subiect controversat. Unele femei sunt agresiv competitive, in timp ce altele decid sa o joace in siguranta evitand complet jocul. Pentru 2019, mi-am identificat adevarata competitie. Nu sunt eu, nici alte femei. In schimb, voi concura impotriva agoniei de a sti ca nu am incercat sau ca nu mi-am dat cele mai bune rezultate. Eu sunt impotriva durerii regretului si intentionez sa castig neincetat victoria.

Concentrati-va pe ceea ce va este autentic.

Datorita retelelor sociale si a altor platforme electronice, am acces la o multime de idei de afaceri, de moda, sociale si de auto-ajutorare. Cu toate acestea, intelepciunea si disciplina cer sa fac aceasta declaratie aproape in fiecare zi: „Asta e minunat, dar nu este pentru mine.” Construirea unei imagini neautentice pentru mine nu este pe ordinea de zi pentru 2019. In schimb, ma voi concentra doar pe ceea ce este autentic talentul, abilitatile, expertiza, moda, stilul de gazduire si viata sociala.

Stabiliti o rubrica pentru fiecare proiect de viata.

In scoala absolventa, rubricile erau cei mai buni prieteni mei. Le-am citit la inceputul fiecarui proiect, le-am consultat si le-am comparat standardelor. Am folosit rubrica ca ghid pentru ca am vrut sa obtin cea mai buna nota. Deci, pentru a obtine cea mai buna calitate in 2019, adoptam o rubrica pentru fiecare proiect de viata. Am de gand sa definim in mod clar, inainte de timp si in scris, standarde clare si linii directoare pentru fiecare proiect.

Asa cum inchid 2018 cu un zambet, ma mut in 2019 cu asteptari mari. Sunt gata sa concurez si sa castig in zonele care sunt autentice pentru mine si voi face totul cu standarde pre-planificate de excelenta. Sper ca te poti alatura.

Join The Discussion