Fără categorie

Fii invitatul meu 2

4. decorati pretutindeni – chiar si privatul
Imaginati-va ca stai jos pentru a avea grija de afacerea ta privata in timp ce o privesti pe Rudolph the Red-Nosed Ren Puteti face pe toti sa se simta mai festivi cu decorul potrivit – chiar si in baie. De asemenea, faceti o piesa centrala care sa se dubleze ca statie de pasunat, introducand niste capsuni acoperite cu ciocolata pe bete. Creati siruri de floricele de moda veche pentru a impodobi fiecare usa. Daca aveti mici, lasati-i sa va ajute – invitati copiii prietenilor sa contribuie la desene si meserii de sarbatoare.

5. amintiti-va de bauturile festive
Oamenii au tendinta de a lega sarbatorile de sarbatori de consumul de alcool. Cu toate acestea, multi oameni nu se imbiba din mai multe motive. Includeti pe toata lumea in distractie servind atat bauturi alcoolice, cat si nealcoolice. Faceti versiunile fara substanta la fel de festive ca cele boozy.

6. desparti jocurile
Faceti sarbatorile speciale despartind distractia la petrecerea voastra. Jucand jocuri impreuna creeaza amintiri speciale cu oaspetii tai, si ii impiedica pe copii sa se arunce cu bataie la capul camaselilor oaspetilor tai adulti cu strigate de „ma plictisesc!”

7. reinventati cadou cu elefant alb
Cine spune ca gazduirea unei petreceri cu elefanti albi trebuie sa insemne sa mearga acasa cu o placinta de vaca din plastic sau cu un alt trinket interesant, dar inutil? Aveti nevoie de o alta scuza pentru a avea o vanzare in curte, mai ales cand exista oameni care au nevoie peste tot? In schimb, sa aveti o petrecere de elefant alb pentru caritate si sa va faceti bine in acest sezon de sarbatori. Veti dormi mai bine stiind ca ati facut o zi straina mai stralucitoare – in loc sa adaugati mai multe furaje in depozitele de deseuri.

Join The Discussion