Viata

Conversatia – metoda prin care ramanem indragostiti – III

Majoritatea barbatilor se tulbura cand li se cere sa-si impartaseasca sentimentele, deoarece suna atat de strain pentru ei.

Dar aceasta abordare tinde sa fie usor de inteles si aplicat. Mai mult, aceasta abordare ilustreaza barbatilor ca nu trebuie sa fabrice sentimente care nu sunt acolo pentru a cultiva apropierea emotionala, ci mai degraba doar sa puna cuvinte in ceea ce exista deja. Al doilea control al capului / inimii ar trebui sa dureze intre 30-60 de minute si ar trebui sa aiba loc cand inainte ca cuplul sa se culce noaptea. Este timpul ca ambii soti sa urmareasca articolele impartasite de dimineata, cum ar fi „Cum a mers acea intalnire astazi cu supraveghetorul tau?” sau „Cum este tristetea ta despre care ai discutat azi-dimineata despre prietenul tau?”

Urmarea acestui ritm zilnic poate fi una dintre cele mai eficiente metode pentru cultivarea apropierii emotionale intr-o casatorie. Faptul ca sotul / sotia iti cunoaste lumea interioara si ca te conectezi continuu la tine prin aceasta tehnica se poate simti extrem de reconfortant si de conectat. Si, ati ghicit – pe masura ce sentimentele de conexiune emotionala cresc, intimitatea sexuala va ramane aproape.

Join The Discussion