AcasăLifestyle4 idei de cadou pentru persoane pretențioase

4 idei de cadou pentru persoane pretențioase

4 idei de cadou pentru persoane pretențioase

Fiecare dintre noi am fost cel puțin o dată puși în situația în care trebuie să facem un cadou unei persoane cu gusturi rafinate sau cu o poziție socială înaltă. Printre primele gânduri care îți vin este „Ce aș putea să cumpăr pentru o astfel de persoană, astfel încât să fie o surpriză plăcută?”.

Am pregătit pentru tine 5 idei inedite de cadouri pe care le poți oferi, fără a te îngrijora că sunt nepotrivite.

Un parfum rafinat

Fie că vorbim de o doamnă, fie de un domn cu pretenții, cu siguranță că el/ea este pasionat/ă de parfumurile de calitate. Un parfum bun trebuie să fie persistent, să conțină ingrediente de calitate și să transmită un mesaj sau o stare.

Spre exemplu, colecția Paco Rabanne se adresează personalităților creative, senzuale și îndrăznețe. Colecția este variată și cuprinde diverse mixuri de arome atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Poți opta atât pentru un parfum simplu, cât și pentru set compus din parfum și loțiune de corp. Avantajul setului este acela că aroma va persista mai mult atunci când cele două sunt combinate. De asemenea, loțiunea asigură o hidratare optimă pentru piele.

Bijuterii lucrate manual

O bijuterie nu este doar un accesoriu, ci spune o poveste și pune în evidență personalitatea purtătorului. Spre exemplu, unei persoane active i se potrivesc cerceii de dimensiuni mici și colierele, deoarece acestea pot fi purtate în diverse contexte, fără a fi necesar să le dea tot timpul jos. O brățară, de exemplu, se poate agăța, iar inelele pot îngreuna antrenamentele de fitness, tenis sau alte sporturi.

Bijuteriile supradimensionate sunt potrivite pentru persoanele impunătoare, cu personalități puternice, dar și celor excentrici. Dacă iei în considerare un astfel de cadou, gândește-te ce stil vestimentar adoptă sărbătoritul/sărbătorita în viața de zi cu zi.

Cele mai citite articole

Există pe piață multe branduri care realizează bijuterii personalizate, lucrate manual sau gravate. Poți inscripționa un mesaj emoționant, inițiale, semne zodiacale și multe altele. 

Vin din anul nașterii

Pentru un iubitor de vin, un astfel de cadou poate deveni piesa centrală a colecției personale. Există distribuitori care comercializează vinuri îmbuteliate chiar și în anii ’70.  Când achiziționezi un astfel de cadou, trebuie sa ții cont de câteva elemente, cum ar fi condițiile în care a fost păstrat și modul în care sticla a fost sigilată.

Nu uita că astfel de vinuri vin însoțite de certificate de autenticitate. Un alt aspect de care se ține cont în cazul vinurilor vechi este faptul că acestea nu se consumă imediat după deschidere, ele trebuie aerate. 

Înainte de deschidere, sticla se așază în poziție verticală și trebuie să rămână așa timp de 48 de ore. Astfel, sedimentele se depun pe fundul acesteia. Deschiderea trebuie făcută cu grijă, pentru ca bucățele din dop să nu pătrundă în sticlă. Timp de 3-4 ore de la deschidere, sticla se lasă fără dop pentru aerare.

Stilou personalizat

Un stilou este un instrument de scris clasic, ce denotă rafinament și eleganță. Gamele de lux sunt confecționate din lemn sau rășină și au penița placată cu aur sau rodiu. Pe lângă asta, există astfel de stilouri lucrate și șlefuite manual. Acestea se pot încărca direct din călimară sau cu ajutorul rezervelor universale.

Pentru un cadou complet, îl poți oferi împreună cu o agendă prevăzută cu suport pentru stilou sau cu o cutie specială pentru purtat în geantă.

Indiferent ce cadou alegi, ține cont de personalitatea persoanei pentru care îl cumperi, iar pentru un plus de autenticitate, adaugă o felicitare cu un mesaj personalizat, ce poate fi păstrată ca amintire.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari