AcasăLifestyleCostume de baie pentru bărbați la modă 2023

Costume de baie pentru bărbați la modă 2023

Descoperă cât mai repede toate tendințele în materie de costume de baie pentru bărbați pentru 2023. Vara nu se mai poate opri, este deja aici. Este timpul să înfrunți valurile și să te relaxezi pe nisip. Aceste tendințe pentru costumele de baie bărbații se inspiră din spiritul verii, cu toată distracția și nebunia care o însoțesc. Este vorba despre o gamă bogată în culori și imprimeuri la modă, astfel încât tot ce trebuie să faci este să le îmbraci și să te bucuri de moment.

Tendința numărul unu- costumul de baie cu dungi

Viața italiană „Dolce Vita” seamănă puțin cu viața pe care ne dorim cu toții să o ducem de îndată ce vine vremea frumoasă. Iar aceste costume de baie bărbați sunt costume minimaliste, șic, care îmbină de minune tradiția și eleganța. Dacă toate variantele sunt permise, cele mai frumoase sunt totuși, modelele tradiționale, cu dungi fine, în albastru și roșu.

Tendința numărul doi- costumul de baie cu imprimeu camuflaj

La fel cum pantalonii tip cargo sunt pantalonii momentului, costumul de baie cu un imprimeu tip camuflaj este și el foarte în vogă. Dar, cu revenirea în forță a nuanței de verde kaki, era și logic faptul că imprimeul camuflaj revine și el în forță. Un imprimeu foarte la modă de altfel și acum câțiva ani, cu nuanțele de albastru, kaki, bej sau gri.

Tendința numărul trei- slipuri baie bărbați retro

Încă o dată, stilul vintage este o tendință cheie. Pantalonii scurți de baie retro revin în forță și sunt considerați un must-have pentru bărbații care urmează trendul „Old Money”, în care tot ce este tradițional, elegant și simplu este șic și esențial. Stilurile retro revin în actualitate în această vară. Costumele de baie cu talie înaltă și pantalonii de baie lungi amintesc de eleganța anilor trecuți. Se pot combina cu motivele vintage, cum ar fi dungi nautice sau carouri, pentru o notă de nostalgie.

Tendința numărul patru- motivele florale sau tropicale

Cele mai citite articole

În aceasta vară motivele tropicale sau cele florale sunt un must have atunci când vine vorba despre cele mai frumoase modele de costume de baie bărbați. Trebuie să se optezi pentru cele mai vibrante imprimeuri, colorate, care evocă peisajele paradisiace. De la frunze de palmier la flori exotice, aceste modele vor adăuga o notă de prospețime look-ului tău de vară.

Alte tendințe de care să ții cont:

Culori strălucitoare, îndrăznețe Uită de culorile monotone și plictisitoare! Vara 2023 este momentul perfect pentru a îndrăzni culori strălucitoare, îndrăznețe. Optează pentru nuanțe luminoase, cum ar fi roșul viu, galbenul însorit sau albastrul electric. Aceste culori energice te vor face să fii în centrul atenției pe plajă.

Croieli atletice. Croielile atletice continuă să domine scena costumelor de baie pentru bărbați în această vară. Pantalonii de baie scurți, cu croială subțire, sunt perfecți pentru a pune în evidență silueta. Optează pentru modele cu detalii sportive, cum ar fi dungi laterale, șireturi și talie elastică, pentru un look care este atât la modă, cât și funcțional.

Costume de baie bărbații cu imprimeu grafic. Pentru bărbații care vor să iasă în evidență pe plajă, costumele de baie cu imprimeu grafic reprezintă o alegere excelentă. De la modele geometrice la desene abstracte, aceste costume de baie oferă un stil unic și contemporan. Optează pentru culori contrastante și forme îndrăznețe pentru un look hotărât modern.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari