AcasăLifestyleDe ce ar trebui sa se aleaga procedeul de micropigmentare sprancene?

De ce ar trebui sa se aleaga procedeul de micropigmentare sprancene?

Micropigmentarea presupune aplicarea unor mici tatuaje semipermanente in zona sprancenelor pentru a imita aspectul parului. Rezultatul sunt sprancene mai pline si mai perfect conturate. Cu toate acestea, exista mai multe lucruri care trebuie luate in considerare inainte de a utiliza aceasta tehnica.

Ce este procedeul de micropigmentare sprancene? 

Microbladingul sau procedura de micropigmentare sprancene este o tehnica de machiaj sau de tatuare a sprancenelor. Poate fi folosit la o persoana cu sprancene putine sau fara sprancene, creand iluzia unor sprancene mai definite si mai pline. Microbladingul, spre deosebire de tatuaj, nu este localizat in stratul profund al pielii, ci mai degraba la suprafata. Nu este un machiaj permanent al sprancenelor. 

Culoarea sa naturala se estompeaza in 18 luni. Liniile sunt mult mai naturale si mai fine decat orice tatuaj. Se utilizeaza un ac. Profesionistul nu foloseste in aceasta tehnica un dispozitiv electric cu penetrare profunda. Prin urmare, aceasta metoda de machiaj semipermanent este caracterizata de un sunet de razuire, mai degraba decat de zumzetul unei masini de tatuaj care strapunge pielea.

Beneficii? 

Se economiseste timp dimineata

Pentru multe femei, aplicarea machiajului poate ocupa o mare parte din rutina de dimineata. Cu microbladingul, nu va trebui sa se umple sprancenele subtiri sau sa se penseze in ultimul moment pentru a obtine un rezultat natural impecabil. 

Se fac economii de bani

Cele mai citite articole

Daca ne gandim la banii cheltuiti pe un creion de sprancene,  pe stilizare, pe perii si pe pensat pentru a optimiza aranjarea sau cresterea sprancenelor, se va vedea importanta microbladingului ca investitie care economiseste bani. 

Fara intretinere

Acesta este probabil unul dintre cele mai mari avantaje ale microbladingului. Odata ce procedura s-a incheiat si s-a vindecat, se poate continua viata normala, fara sa existe griji cu privire la perfectiunea sprancenelor. 

Rezistent la apa

Microbladingul nu este susceptibil sa se estompeze sau sa se stearga. Astfel, lumea se poate  bucura de inot, sauna, jacuzzi si antrenament cu greutati fara a fi nevoie sa se retuseze  sprancenele. 

Un efect natural

Este aproape imposibil sa faci diferenta intre o spranceana naturala si una care a fost realizata cu microblading de catre una dintre esteticienele talentate.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari