AcasăAutoDeții un service auto pentru BMW? Află de unde poți achiziționa kituri...

Deții un service auto pentru BMW? Află de unde poți achiziționa kituri de revizie

În lumea auto, eficiența și calitatea sunt esențiale. Dacă deții un service auto specializat în BMW, atunci știi cât de important este să ai acces la cele mai bune kituri de revizie. În acest articol, vei descoperi de unde poți achiziționa kituri de revizie pentru BMW, ce elemente sunt incluse într-un asemenea kit și detalii despre kituri de revizie specifice. Descoperă acum mai multe informații!

Elemente incluse într-un kit de revizie pentru BMW

Un kit revizie ulei motor BMW conține o serie de componente cheie, fiecare având un rol esențial în menținerea performanței și durabilității mașinii. Acesta include de obicei următoarele elemente principale:

  1. Filtru de ulei: are rolul de a îndepărta impuritățile și particulele nedorite din uleiul motor, evitând astfel uzura și deteriorarea motorului.
  2. Filtru de aer: acesta împiedică intrarea prafului, a murdăriei și a altor particule în sistemul de admisie al motorului. Un filtru de aer curat asigură o ardere eficientă a combustibilului și o performanță optimă a motorului.
  3. Filtru de polen: are rolul de a filtra aerul care intră în habitaclu, împiedicând intrarea polenului, a prafului și a altor particule nocive. Un filtru de polen înlocuit periodic asigură un aer curat și sănătos în interiorul mașinii.

În funcție de specificațiile producătorului și de modelul mașinii, un kit de revizie pentru BMW poate include și alte elemente, cum ar fi filtre de combustibil, garnituri, inele de etanșare, șuruburi etc. pentru o revizie completă și eficientă a mașinii.

De unde poți achiziționa kituri de revizie pentru BMW

Bavauto este un furnizor de piese și accesorii originale BMW și MINI, cu un catalog impresionant de peste 300.000 de produse. Dacă deții un service auto pentru BMW și ești în căutarea unui furnizor de încredere pentru kituri de revizie, Bavauto poate fi soluția potrivită pentru tine. Aceștia oferă o gamă largă de kituri de revizie pentru diferite modele de BMW, astfel încât să acoperi toate nevoile clienților tăi.

Pentru a deveni client Bavauto, trebuie să te înregistrezi pe site-ul lor și să completezi un formular de înregistrare. Dacă deții un magazin fizic, un magazin online sau un atelier, poți selecta opțiunea „Înregistrați-vă ca atelier sau revânzător”. Astfel, vei avea acces la o gamă completă de produse și vei putea să-ți desfășori activitatea în mod eficient.

După înregistrare și verificarea datelor, Bavauto va transforma contul tău de client într-un cont de revânzător. Vei fi notificat prin email despre această schimbare și vei putea accesa toate avantajele oferite de Bavauto.

Kituri de revizie pentru BMW

Cele mai citite articole

Kiturile de revizie pentru BMW sunt indispensabile în menținerea performanței și a durabilității vehiculelor BMW. Acestea sunt concepute pentru a asigura funcționarea optimă a motorului și a sistemelor într-un mod eficient și fiabil. Un kit de revizie bine ales și folosit în mod regulat poate ajuta la prevenirea defecțiunilor costisitoare și la prelungirea duratei de viață a vehiculului. Iată 3 kituri pe care le poți achiziționa de pe site-ul Bavauto:

Kit revizie filtre si ulei MINI Cooper D R56 – tip motor R56

Chiar dacă poți deține un service auto pentru mașinile BMW, este perfect acceptabil să te ocupi și de alte mărci de mașini. Având kituri de revizie pentru mai multe mărci, poți efectua o gamă mai largă de reparații și servicii, ceea ce-ți poate aduce venituri suplimentare.

Așadar, kitul revizie filtre si ulei MINI Cooper D R56, tip motor R56 este perfect pentru a menține automobilul în condiții optime. Componentele incluse în acest kit sunt filtrele de ulei, de aer, microfiltru AC cu carbon, precum și uleiul de motor original BMW. 

Filtrele de ulei și de aer previn intrarea particulelor nedorite în motor, asigurând un sistem de lubrifiere și de alimentare cu aer curat. Microfiltrul AC cu carbon contribuie la îmbunătățirea calității aerului în interiorul mașinii, filtrând particulele și mirosurile neplăcute. Uleiul motor original BMW, precum 5W30 TWIN POWER TURBO Longlife-04, oferă protecție îmbunătățită pentru motor și asigură o durată de viață extinsă a acestuia.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să utilizezi kitul de revizie pentru MINI Cooper D R56 în conformitate cu intervalul de revizie recomandat de producător. Acest interval poate varia în funcție de condițiile de utilizare și de tipul de motor.

Kit revizie filtre si ulei BMW 525d Seria 5 E60 / E61 – tip motor M57N2

Componentele incluse în kitul revizie filtre si ulei BMW 525d Seria 5 E60 / E61, tip motor M57N2 asigură o revizie completă și eficientă. Setul filtru ulei motor susține o purificare eficientă a uleiului, eliminând particulele nedorite și protejând motorul de uzură. Filtrul aer motor contribuie la păstrarea aerului curat, protejând motorul de impurități și asigurând o combustie adecvată. 

De asemenea, microfiltrul pentru instalația de aer condiționat cu carbon ajută la filtrarea aerului din sistemul de climatizare, eliminând praful și poluanții, pentru a asigura un mediu sănătos în habitaclu. Uleiul motor Original BMW 5W30 TWIN POWER TURBO Longlife-04 este formulat special pentru motoarele BMW, oferind o lubrifiere excelentă și protecție împotriva uzurii.

Recomandăm schimbarea uleiului la cel mult 15.000 de km și un interval de service preferat de 7.000 de km pentru conducerea agresivă sau în oraș. Această practică asigură păstrarea calității uleiului și protejează motorul de uzură prematură. Este important să respecți aceste intervale pentru a menține performanța optimă a automobilului tău.

Kit revizie filtre si ulei BMW Seria 5 – 520D 520dX 525D 525dX, F10 F11 F07 GT

Kiturile de revizie pentru BMW Seria 5 includ componente cheie precum filtrul de ulei motor, filtrul de aer motor și setul de microfiltre pentru aerul condiționat. Aceste piese sunt originale și respectă standardele de calitate BMW Group.

Utilizarea exclusivă a componentelor originale BMW în kiturile de revizie asigură calitatea maximă și siguranța optimă a automobilului. Aceste piese sunt testate și certificate pentru a îndeplini toate standardele de calitate ale Grupului BMW. Prin utilizarea produselor originale, persoanele care au o mașină BMW pot avea încredere că mașina lor este întreținută cu cele mai bune piese și că aceasta va funcționa în mod corespunzător.

Având în vedere variatele kituri de revizie pentru BMW disponibile pe piață, asigură-te că ești bine informat în privința opțiunilor pe care le ai. Fie că este vorba despre kituri de revizie pentru MINI Cooper D R56, BMW 525d Seria 5 E60 / E61 sau BMW Seria 5 – 520D 520dX 525D 525dX F10 F11 F07 GT, există multiple surse de achiziție. Alegerea corectă a kitului de revizie îți poate optimiza operațiunile și poate crește satisfacția clienților.  

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari