AcasăTehnologieEchipamente de răcire profesionale pentru patiserii 

Echipamente de răcire profesionale pentru patiserii 

Deții o bucătărie profesională, un laborator de cofetărie sau patiserie sau alte asemenea tipuri de unități de alimentație publică?

Atunci cu siguranță ai nevoie de una sau mai multe mese de lucru reci care să îți facă munca mai ușoară, să reziste la temperaturi extreme, umiditate crescută.

În catalogul online TC Romania Crown Cool găsești acum mese de lucru refrigerate și de congelare durabile, cu dimensiuni variate și volume diferite de stocare.

Dacă nu prea ai idee de ce echipament de acest fel să alegi, consultanții companiei îți vor sta la dispoziție cu sfaturi pertinente despre diferitele modele de mese frigorifice dotate cu 2, 3, sau 4 uși când vrei să faci o astfel de achiziție utilă pentru afacerea ta HoReCa.

Mesele frigorifice se pot clasifica în:

  1. mese refrigerare patiserie;
  2. mese refrigerare;
  3. mese congelare;
  4. mese refrigerare pentru ingrediente salate/pizza.

Mese frigorifice pentru patiserii de la TC Romania Crown Cool

O masă frigorifică pentru patiserie este o unitate frigorifică special concepută pentru depozitarea produselor de patiserie într-un mod igienic și eficient din punct de vedere energetic. Aceste mese frigorifice pot fi utilizate în patiserii, cofetării, restaurante și alte tipuri de afaceri care vând produse de patiserie.

Masa frigorifică pentru patiserie poate fi dotată cu rafturi reglabile, ceea ce permite depozitarea produselor de dimensiuni diferite. 

O masă frigorifică pentru patiserie poate fi disponibilă într-o varietate de dimensiuni, modele și caracteristici, inclusiv cu sau fără funcții de dezghețare și cu temperaturi reglabile.

Este important să se asigure că mesele frigorifice pentru patiserie sunt întreținute corespunzător, pentru a preveni creșterea bacteriilor și pentru a asigura o durată lungă de viață a unității. Curățarea regulată a mesei frigorifice, verificarea funcționării sistemului de răcire și schimbarea filtrelor de aer sunt doar câteva dintre aspectele importante ale întreținerii unei mese frigorifice pentru patiserie.

Pe site-ul tcromania.com există mese frigorifice pentru patiserii cu 2, 3 sau 4 uși. Iată câteva propuneri de asemenea echipamente de răcire profesională:

TP02MID – Masă refrigerare patiserie cu 2 uși

Această masă frigorifică din oțel inoxidabil cu 2 uși, are:

– colțurile interne rotunjite;

– izolație poliuretanică de 4 cm fără CFC;

Cele mai citite articole

– panou de control frontal electronic cu sondă NTC;

– sistem de răcire ventilată;

– unitate de condensare tip „monobloc” tropicalizată și extractibilă (temperatura ambiantă + 43 grade Celsius și umiditatea relativă de 65%);

– degivrare automată și evaporare automată a apei rezultate din condens;

– picioare ajustabile din oțel inoxidabil;

– interiorul și exteriorul din oțel inoxidabil (în afară de baza exterioară, care este confecționată din oțel galvanizat).

La cerere, o astfel de masă frigorifică poate să fie furnizată cu sertare, rotile, sistem de iluminare, panou cu control HACCP, încuietoare și polițe suplimentare.

Această masă frigorifică are dimensiunile externe convenabile, de 1600 x 800 x 850/920 mm, o greutate netă de 88 kg și un volum util de 440 litri.

Funcționează cu agent de refrigerare ecologic, intervalul de răcire fiind cuprins între 0 și +10 grade Celsius.

Puterea sa este 495 W, iar tensiunea de alimentară este de 230 V/ 50 Hz.

Pe site-ul de prezentare tcromania.com vei găsi și asemenea mese frigorifice pentru patiserii și cu 3 sau 4 uși.

Datele de contact TC Romania Crown Cool:

Crown Cool SRL – România – str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

telefon: (+40) 726 308 900; fax: (+40) 266 315 068

site: www.tcromania.com; e-mail: sales@tcromania.com

Cele mai citite articole

Recomandari