AcasăCasa & GradinaIata cum si cladirea ta poate beneficia de o ventilare naturala! 

Iata cum si cladirea ta poate beneficia de o ventilare naturala! 

Sistemul de ventilatie reprezinta unul din aspectele la care oamenii vor acorda o deosebita atentie, in momentul in care se decid sa aleaga spatiul in care urmeaza sa locuiasca sau sa-si desfasoare activitatea. Toata lumea isi doreste un grad ridicat de confort, iar acest lucru se manifesta printr-o tempteratura scazuta in interior pe timp de vara si una ridicata iarna. 

Cu ajutorul sistemului de fatade ventilatie se va obtine nivelul de confort de care o persoana are nevoie pentru a-si putea duce la bun sfarsit sarcinile in fiecare zi. El consta in instalarea unor pereti alcatuiti din mai multe straturi de material de placare, iar pe langa faptul ca asigura un nivel ridicat de confort pe tot parcursul anului, protejeaza impotriva umezelii si a zgomotului. 

Printre solutiile la care pot apela cei care isi doresc sa obtina o ventilatie naturala in cladirea lor se afla fatadele Equintone si fatadele Bond. Desi par sa fie asemanatoare, materialul din care sunt compuse cele doua tipuri de fatade difera. De aceea, cei care planuiesc sa instaleze un sistem de ventilatie trebuie sa cantareasca ambele optiuni, pentru a vedea care este cea mai potrivita. 

Fatadele Equintone – panourile cu textura individuala din fibrociment

Cele mai citite articole

Materialele Equintone nu ies in evidenta doar prin caracterul estetic, ci si prin cel functional, oferind calitate la cel mai inalt nivel. Oamenii care se confrunta cu probleme precum mucegaiul, umezeala si disconfortul termic vor beneficia enorm de pe urma instalarii sistemului de ventilatie alcatuit din fatade Equintone. Avantajul estetic se datoreaza posibilitatii de fixare a panourilor cu elemente vizibile sau invizibile, in functie de nevoi. 

Fatadele Bond imbina cele mai importante caracteristici ale unui sistem de ventilatie

La fel ca in cazul sistemulul Equintone, fatadele Bond vor aduce un plus aspectului estetic cladirii in care urmeaza sa fie instalate. Nu doar ca izoleaza cladirea din punct de vedere termic, dar si fonic. Mai mult decat atat, ofera impermeabilitate si inertie termica, fatadele rezistand la toti factorii de mediu. Ventilarea peretilor se realizeaza multumita materialelor de inalta calitate. 

In cele din urma, ambele tipuri de fatade de ventilatie vor imbunatati gradul de confort din cladirea in care urmeaza sa fie instalate, asa ca alegerea finala va depinde de prefintele persoanei care realizeaza achizitia. Durata de care o lucrare are nevoie pentru a fi realizata este de obicei de 20-30 de zile, iar dupa aceea oamenii se vor putea bucura de o ventilare naturala. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari