AcasăTehnologieImagini exceptionale cu Canon 70, indiferent de loc si conditii

Imagini exceptionale cu Canon 70, indiferent de loc si conditii

Pasionatii de filmari, precum si profesionistii in domeniu au acum la dispozitie o camera video cinematica de ultima generatie din prestigioasa serie Cinema EOS de la Canon C70. Intr-o dimensiune relativ redusa, putin peste un mirrorless, se pot gasi caracteristicile unei camere video profesionale. Montura RF ultra moderna si senzorul 4K DGO Super 35 mm de la Canon ii adauga un plus de valoare considerabil. 

O camera compacta, mica, dar eficienta

Canon EOS C70 are un design compact, in care se pot identifica manerul multifunctional cu trei cadrane personalizabile si joystick-ul multidirectional. Se utilizeaza usor si are un grad sporit de rezistenta gratie materialului din care este fabricata, policarbonat din fibra de carbon. 

C70 se adapteaza tuturor conditiilor de filmare, praf, umiditate, intrucat structura sa nu permite patrunderea acestora in interior. Este asadar potrivita filmarilor in mijlocul naturii, in orice conditii de vreme si este deosebit de rezistenta. Caracteristicile o fac ideala pentru montarea pe drone, articulatii cardanice, instalaţii de mană sau de umar, casti FPV si vehicule.

Imagini de calitate cu ajutorului senzorului dual gain

Cele mai citite articole

Senzorul Canon DGO 4K Super de 35 mm permite inregistrarea de imagini  HDR. Sistemul inovator DGO accentueaza saturatia in zonele luminate si capteaza cu accesi fidelitate detalii clare in zonele mai intunecate, ceea ce duce la atingerea unei perfomante dinamice de pana la 16+ trepte.

Se poate inregistra cu Canon C70 imagine RAW pe 12 biti cu Cinema RAW Light, la viteze de până la 645 Mbps, ceea ce permite camerei full frame sa valorifice potentialul enorm al senzorului DGO Super 35 mm. Exista trei optiuni disponibile Cinema RAW Light: LT (Light), ST (Standard) si HQ (High Quality). Cele doua formatele de inregistrare XF-AVC si HEVC 4:2:2 pe 10 biti determina o adaptabilitate sporita la nevoile de productie.

Echilibrul perfect intre inovatie optica si electronica 

Montura RF cu diametru mare si distanta mica intre obiectiv si senzor asigura o capacitate de adaptare semnificativa. Focalizarea automata se realizeaza cu ajutorul unei tehnologii revolutionare prin Dual Pixel CMOS AF (DPAF). Focalizarea se realizeaza precis, printr-un sistem de comunicare superioară intre camera si obiectiv datorita tehnologiei RF. Utilizatorul poate creste performantele prin setarea vitezei de urmărire si de raspuns al focalizării automate.

Controlul si utilizarea se realizeaza usor, prin designul si structura compacta, in care se pot accesa rapid functiile si butoanele aparatului, prin care se pot seta comenzi personalizare, cu ajutorul carora operatorul se poate adapta usor la orice provocare legata de luminozitate si conditiile de filmare.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari