AcasăUncategorizedLoto polonia top aparitii 3/3

Loto polonia top aparitii 3/3


Introducere

Loto Polonia este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de noroc din Polonia, care se joaca in mod regulat de catre peste un milion de oameni. Acest joc poate fi jucat prin intermediul bancomatelor, a caselor de pariuri si a site-urilor de pariuri. Loto Polonia are peste o suta de premii care sunt oferite in fiecare luna. In fiecare zi se ruleaza doua numere de la un numar de cinci la un numar de noua, si, desigur, exista si alte numere care sunt desemnate pentru a fi jucate in fiecare editie a jocului. In acest articol, vom lua in considerare topul celor mai aparute numere în jocul Loto Polonia, în ultimele trei luni.

Cele mai des alese numere

Unul dintre cele mai des alese numere în Loto Polonia este numarul șaptesprezece. Acest număr a apărut de trei ori consecutiv, în ultimele trei săptămâni din luna noiembrie. În aceeași perioadă, numărul treisprezece a apărut de două ori, ca și numărul şaptesprezece. Numerele două, trei, patru, cinci, șase, opt, nouă, zece, unsprezece, doisprezece și paisprezece au apărut, de asemenea, în editiile anterioare, dar nu au fost la fel de frecvente ca numerele menționate mai sus.

Numerele norocoase

Cele mai norocoase numere de la Loto Polonia din ultimele trei luni sunt numerele unu, patru, șapte, nouă, șaisprezece, optsprezece și douăzeci. Aceste numere au fost alese de aproximativ cinci ori pe lună, în ultimele trei luni. De asemenea, numerele zece, paisprezece și cincisprezece au fost selectate de mai multe ori în această perioadă, ceea ce le face și ele să fie considerate norocoase. Numerele optsprezece și douăzeci au fost selectate în majoritatea lunilor și sunt, de asemenea, considerate norocoase.

Numerele neasteptate

Cele mai citite articole

Unele numere au avut aparitii neasteptate in ultimul trimestru. Numarul cincisprezece a fost selectat de doua ori in luna octombrie si de trei ori in luna noiembrie. Numerele unsprezece, treisprezece si optsprezece au fost, de asemenea, selectate de doua ori in luna octombrie. Numerele doisprezece, paisprezece și unsprezece au avut apariții surpriză în luna octombrie, de două ori câte una. Aceste numere sunt considerate neasteptate si norocoase, deoarece au dat castiguri multiple pentru jucatorii participanti.

Concluzie

Loto Polonia este un joc de noroc popular, care ofera premii semnificative jucatorilor norocosi. Numerele ce se gasesc in topul celor mai dese aparitii din ultimele trei luni sunt si ele norocoase, dar si numerele neasteptate pot oferi castiguri mari. Jucatorii pot alege numerele pe care sa le joace, luand in calcul si topul aparitiilor anterioare. Acest top va poata oferi informatii utile despre numerele ce se gasesc in topul celor mai dese aparitii, astfel incat jucatorii sa poata lua cea mai buna decizie.

Referinte

Hickey, K. (2019). Lotto Polonia Most Common Numbers. Retrieved from https://www.lotterycodex.com/poland-lotto/most-common-lotto-polonia-numbers/

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari