AcasăUncategorizedTop 10 bancuri scurte

Top 10 bancuri scurte

Top 10 bancuri scurte

Bancuri scurte

Lumea bancurilor scurte poate fi distractiva, amuzanta si chiar inteleapta. Acestea sunt modalitati simple si creative de a inveseli o discutie sau a arata o anumita perspectiva asupra unei situatii. Bancurile scurte sunt o parte importanta a umorului si al conversatiei, de aceea, ne-am gandit sa facem o selectie cu cele mai bune bancuri scurte. Iata top 10 bancuri scurte care sa te faca sa te gandesti si sa zambesti.

1. Bancul cu tema religioasa

Dumnezeu creaza omul si acesta ii spune lui Dumnezeu: „Vrei sa te joci cu mine ?”. Si Dumnezeu ii spune: „Bine, dar cum ?”. „Ascunde-te si eu voi te cauta”, spune omul. Si asa a inceput jocul numit „Ascunde-te si te caut”.

2. Bancul cu tema politica

Un om merge la portarul unei cladiri guvernamentale si ii spune: „Buna ziua, imi puteti spune ce se intampla aici?”. Portarul ii raspunde: „Aici se fac planuri care ne vor schimba viata”. Omul se uita mirat si intreaba: „Si cand le vom vedea rezultatele?”. Portarul ii raspunde: „Cu douazeci de ani in urma.”

3. Bancul cu tema animalelor de companie

Un caine isi priveste stapanul si ii spune: „Stapanul meu, ti-am facut cunostinta cu toate animalele din padure ?”. Stapanul raspunde: „Da, iubitule, ai facut acest lucru.” Cainele continua: „Bine, voi face cunostinta si cu toate animalele din casa ta”.

4. Bancul cu tema muncitorilor

Un muncitor merge la seful sau si ii spune: „Seful meu, va rog sa ma lasati sa merg acasa, am o urgenta acolo”. Seful ii raspunde: „A, deci, ai nevoie sa pleci acasa pentru a rezolva urgentele tale ?” „Nu”, ii spune muncitorul, „Vreau sa plec acasa sa le creez”.

5. Bancul cu tema muzicii

Un muzician pune discul pe sistemul de boxe si se pregateste sa cante. Un spectator se uita la el si ii spune: „Muzica ta e foarte frumoasa. Cat de tare o sa canti ?” Muzicianul ii raspunde: „Cat de tare vrei sa o asculti ?”

6. Bancul cu tema casatoriei

Cele mai citite articole

Un barbat merge la o casatorie si se uita la sotia sa. Se uita la ea si ii spune: „Dragostea noastra e ca si focul – se intinde si se extinde”. Sotia ii raspunde: „Da, si ca si focul, nu trebuie lasat sa se stinga”.

7. Bancul cu tema handicapului

Un om cu handicap mergea pe strada si avea nevoie de ajutor. O persoana trecea pe langa el si ii spunea: „Dragul meu, ce ai ? Te pot ajuta cu ceva ?”. Omul cu handicap ii raspunde: „Da, poti sa mergi in locul meu ?”

8. Bancul cu tema mama

Un baiat merge la mama sa si ii spune: „Mama, am nevoie de un sfat”. Mama sa ii raspunde: „Da, baiatul meu, ce ai nevoie sa stii ?”. Baiatul ii spune: „Ce sa fac daca nimeni nu ma place ?”. Mama ii raspunde: „Pune-ti un numar de telefon frumos si lasa lumea sa te gaseasca.”

9. Bancul cu tema economiei

Un economist merge la un restaurant si ii spune chelnerului: „Ce aveti in meniu ?”. Chelnerul ii raspunde: „Avem mancare buna si mancare ieftina”. Economistul ii spune: „Da-mi ceva din ambele”.

10. Bancul cu tema matematicii

Un elev merge la profesor si ii spune: „Profesore, am incercat si incerc sa rezolv aceasta problema de matematica, dar nu reusesc sa o rezolv”. Profesorul ii raspunde: „Da-mi un exemplu si eu ti-l voi rezolva”. Elevul ii spune: „Daca tu ai 3 mere si eu am 2 pere, cati fructe avem in total ?” Profesorul ii raspunde: „Rezolvam aceasta problema dupa ce terminam problema de matematica.”

In concluzie, top 10 bancuri scurte sunt o modalitate amuzanta de a inveseli o discutie sau a arata o anumita perspectiva asupra unei situatii. Fie ca sunt politice, economice, religioase, matematice sau din alte domenii, bancurile scurte pot face o discutie sa para mai interesanta si mai distractiva. Asa ca poate este cazul sa le folositi si voi pentru a va aduce un zambet pe buze.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari