AcasăUncategorizedTop 10 filme horror interzise

Top 10 filme horror interzise

Top 10 filme horror interzise


Introducere

Filmele horror sunt unul dintre genurile cinematografice cele mai apreciate şi populare, deoarece ele oferă spectatorilor ocazia de a experimenta emoţii intense, de la spaimă la suspans, oferind, în acelaşi timp, un plus de adrenalină. Există, de asemenea, unele filme de genul acesta care sunt interzise. Acestea sunt de obicei filme care conţin imagini sau scene extrem de violente, care, uneori, pot fi chiar gratuite. Aceste filme nu sunt recomandate pentru vizionare de publicul general şi uneori, prin urmare, nu sunt de găsit în magazine şi alte magazine care oferă filme. Iată, în cele ce urmează, 10 dintre cele mai interzise filme horror.

The Exorcist (1973)

The Exorcist a fost lansat în 1973 şi a devenit rapid extrem de popular. Filmul spune povestea unui preot care încearcă să-şi salveze fiica posedată de dracu. Filmul a fost interzis în unele ţări, deoarece conţine imagini şi scene foarte violente. De asemenea, filmul prezintă scene înfricoşătoare privind exorcizarea şi prezintă imagini despre demoni şi lucruri similare.

Cannibal Holocaust (1980)

Cannibal Holocaust a fost lansat în 1980 şi a devenit rapid unul dintre cele mai controversate filme de horror de vreme ce conţine scene extrem de violente. Acestea includ uciderea şi prepararea de carne umană, violuri, tortură şi alte acte groaznice. Filmul a fost interzis în multe ţări, fiind considerat prea înfricoşător şi prea violent pentru a fi difuzat.

The Texas Chainsaw Massacre (1974)

The Texas Chainsaw Massacre a fost lansat în 1974 şi a devenit rapid unul dintre cele mai populare filme de horror din toate timpurile. Filmul spune povestea unei familii de asasini în serie care se ocupă de o mulţime de crime brutale. Filmul prezintă scene extrem de violente şi sângeroase, în special uciderea cu lănci. Această secvenţă a fost considerată prea înfricoşătoare pentru a fi difuzată pe ecrane şi a fost interzisă în multe ţări.

A Serbian Film (2010)

A Serbian Film a fost lansat în 2010 şi a devenit rapid unul dintre cele mai controversate filme horror de vreme ce conţine scene foarte explicite. Aceste scene includ violuri, pedofilie, incest şi alte acte teribile. Filmul a fost interzis în multe ţări, fiind considerat prea înfricoşător şi prea explicit pentru a fi difuzat.

Ichi The Killer (2001)

Cele mai citite articole

Ichi The Killer a fost lansat în 2001 şi este unul dintre cele mai controversate filme de horror. Filmul spune povestea unui asasin profesionist care ucide oameni în moduri groaznice. Acest film prezintă scene senzaţionale de violenţă, inclusiv tortură, decapitare şi alte acte teribile, care au făcut ca acest film să fie interzis în multe ţări.

The Last House on the Left (1972)

The Last House on the Left a fost lansat în 1972 şi a devenit rapid unul dintre cele mai înfricoşătoare filme de horror. Filmul spune povestea unor tineri care sunt răpiţi şi maltrataţi de nişte criminali. Filmul prezintă scene extrem de violente, cum ar fi violuri, tortură, ucidere şi alte acte brutale, care au făcut ca acest film să fie interzis în multe ţări.

Salò, or the 120 Days of Sodom (1975)

Salò, or the 120 Days of Sodom a fost lansat în 1975 şi este unul dintre cele mai înfricoşătoare filme de horror de vreme ce conţine imagini şi scene extrem de explicite. Filmul spune povestea unor tineri care sunt răpiţi de nişte criminali şi obligaţi să facă diferite acte scandaloase. De asemenea, filmul prezintă scene de tortură şi violuri gratuite, care au fost considerate prea înfricoşătoare pentru a fi difuzate.

Cannibal Ferox (1981)

Cannibal Ferox a fost lansat în 1981 şi este unul dintre cele mai înfricoşătoare filme de horror. Filmul spune povestea unor tineri care sunt răpiţi de nişte triburi cannibale şi obligaţi să facă diferite acte înfricoşătoare. Filmul prezintă scene senzaţionale de violenţă, în care sunt ucişi şi mâncaţi oameni, ceea ce a făcut ca acest film să fie interzis în mai multe ţări.

The Human Centipede (2009)

The Human Centipede a fost lansat în 2009 şi a devenit rapid unul dintre cele mai înfricoşătoare filme de horror de vreme ce conţine scene explicite. Acestea includ scene în care sunt ţinuţi captivi oameni care sunt legaţi unul de celălalt pentru a forma un fel de "centiped". Acest film prezintă imagini foarte înfricoşătoare, care au făcut ca acest film să fie interzis în multe ţări.

The Witch (2015)

The Witch a fost lansat în 2015 şi este unul dintre cele mai înfricoşătoare filme de horror. Filmul spune povestea unei familii care trăieşte pe marginea unei păduri adânci şi întunecate, în care există o vrăjitoare. Filmul prez

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari