AcasăUncategorizedTop 10 filme netflix actiune

Top 10 filme netflix actiune

Top 10 filme netflix actiune

Introducere

Netflix ofera publicului o gama extinsa de filme sau seriale de actiune. Gama aceasta include toate genurile, de la comedii la drama, si, desigur, la filme de actiune. Aici este un top 10 al celor mai bune filme de actiune pe Netflix. Acestea vin de la studiouri de top si au castigat numeroase premii si nominalizari.

1. Wonder Woman

Wonder Woman a fost lansat in 2017 si a fost produs de Warner Bros. Pictures. Filmul este regizat de Patty Jenkins si are un scenariu scris de Allan Heinberg, Geoff Johns si Zack Snyder. Actrita principala este Gal Gadot, care joaca rolul lui Diana Prince / Wonder Woman. Filmul urmareste povestea Frumosi si Puternici a lui Diana, care se lupta sa salveze femeile si sa opreasca un razboi. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 7,4.

2. O zi grea in Texas

O zi grea in Texas a fost lansat in 2017 si a fost produs de Lionsgate si Summit Entertainment. Filmul este regizat de Antonio Negret si are un scenariu scris de Tyler Marceca. Actrita principala este Zoe Saldana, care joaca rolul lui Lara Croft. Filmul urmareste povestea lui Lara Croft, care trebuie sa se lupte pentru a salva lumea si sa faca fata unor forte malefice. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 6,3.

3. Taxiul 5

Taxiul 5 a fost lansat in 2018 si a fost produs de EuropaCorp. Filmul este regizat de Franck Gastambide si are un scenariu scris de Luc Besson si Michael Caleo. Actrita principala este Franck Gastambide, care joaca rolul lui Daniel Morales. Filmul urmareste povestea lui Daniel Morales, care trebuie sa invinga mafia pentru a salva orasul. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 6,1.

4. John Wick: Capitolul 2

John Wick: Capitolul 2 a fost lansat in 2017 si a fost produs de Lionsgate. Filmul este regizat de Chad Stahelski si are un scenariu scris de Derek Kolstad. Actrita principala este Keanu Reeves, care joaca rolul lui John Wick. Filmul urmareste povestea lui John Wick, care trebuie sa se lupte pentru a salva lumea si sa faca fata unor forte malefice. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 7,5.

5. Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice a fost lansat in 2016 si a fost produs de Warner Bros. Pictures. Filmul este regizat de Zack Snyder si are un scenariu scris de Chris Terrio si David S. Goyer. Actrita principala este Gal Gadot, care joaca rolul lui Diana Prince / Wonder Woman. Filmul urmareste povestea lui Batman si Superman, care trebuie sa se lupte pentru a salva lumea si sa faca fata unor forte malefice. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 6,5.

6. Fast & Furious 8

Cele mai citite articole

Fast & Furious 8 a fost lansat in 2017 si a fost produs de Universal Pictures. Filmul este regizat de F. Gary Gray si are un scenariu scris de Chris Morgan si Gary Scott Thompson. Actrita principala este Vin Diesel, care joaca rolul lui Dominic Toretto. Filmul urmareste povestea lui Dom, care trebuie sa faca fata unor forte malefice si sa salveze lumea. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 6,7.

7. Mission: Impossible – Rogue Nation

Mission: Impossible – Rogue Nation a fost lansat in 2015 si a fost produs de Paramount Pictures. Filmul este regizat de Christopher McQuarrie si are un scenariu scris de Christopher McQuarrie, Drew Pearce si Bruce Geller. Actrita principala este Tom Cruise, care joaca rolul lui Ethan Hunt. Filmul urmareste povestea lui Ethan Hunt, care trebuie sa faca fata unor forte malefice si sa salveze lumea. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 7,2.

8. Star Trek Beyond

Star Trek Beyond a fost lansat in 2016 si a fost produs de Paramount Pictures. Filmul este regizat de Justin Lin si are un scenariu scris de Simon Pegg si Doug Jung. Actrita principala este Chris Pine, care joaca rolul lui James T. Kirk. Filmul urmareste povestea lui Kirk, care trebuie sa faca fata unor forte malefice si sa salveze lumea. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 7,1.

9. Deadpool 2

Deadpool 2 a fost lansat in 2018 si a fost produs de 20th Century Fox. Filmul este regizat de David Leitch si are un scenariu scris de Rhett Reese, Paul Wernick si Ryan Reynolds. Actrita principala este Ryan Reynolds, care joaca rolul lui Deadpool. Filmul urmareste povestea lui Deadpool, care trebuie sa faca fata unor forte malefice si sa salveze lumea. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 7,7.

10. Kingsman: The Secret Service

Kingsman: The Secret Service a fost lansat in 2015 si a fost produs de 20th Century Fox. Filmul este regizat de Matthew Vaughn si are un scenariu scris de Jane Goldman si Matthew Vaughn. Actrita principala este Colin Firth, care joaca rolul lui Harry Hart. Filmul urmareste povestea lui Harry Hart, care trebuie sa faca fata unor forte malefice si sa salveze lumea. Acest film este unul dintre cele mai bune actiuni pe Netflix, cu o nota IMDb de 7,8.

Concluzie

Netflix ofera publicului o gama larga de filme de actiune pentru a se bucura de ore intregi de distractie. Acest top 10 al celor mai bune filme de actiune pe Netflix include filme care au primit numeroase premii si nominalizari. Acestea sunt filme de top de la studiouri renumite, care sunt sigur sa entertain publicul. Aceste filme ofera un mix de actiune, drama si umor, care sunt perfecte pentru noaptea de filme. Asadar, aveti o multime de optiuni de filme de actiune pe Netflix, pentru a va bucura de o seara memorabila.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari