AcasăUncategorizedTop 10 filme turcesti de dragoste

Top 10 filme turcesti de dragoste

Introducere

În căutarea unei comedii romantice, a unei drame sau a unei nostalgii vii, cinefilii se pot îndrepta în mod natural către producțiile cinematografice turcești. De peste un deceniu, industria filmului turcesc s-a bucurat de creștere și succes în întreaga lume. Unii dintre actorii, regizorii și producătorii turci au luat în mod natural centrele de top din lumea filmului și au creat producții remarcabile cu teme de dragoste și relații. Având în vedere acest lucru, oferim top 10 cele mai bune filme turcești de dragoste. Acestea sunt filmele perfecte pentru o seară romantică acasă.

1. Tatli Kucuk Yalancilar (2007)

Tatli Kucuk Yalancilar (2007) este unul dintre cele mai populare și mai apreciate filme turcești de dragoste. Filmul este regizat de Ozcan Deniz și vorbește despre o tânără și sufletul ei rebel, care se mută la Istanbul și încearcă să se descurce în lumea mare. Acolo, își găsește dragostea în unul dintre vecinii ei, luptând împotriva prejudecăților și a propriilor frici. Acest film oferă spectatorilor o poveste de dragoste fermecătoare, emoțională și îndrăgostită de viața din Istanbul.

2. Ayla (2017)

Ayla (2017) este produs și regizat de Can Ulkay și folosește simbolismul și mitologia turcă pentru a spune povestea de dragoste profundă a unei femei și a unui soldat. Acțiunea se concentrează în jurul războiului din Coreea și a unei tinere care se îndrăgostește de un soldat turc. Primul lor sentiment de dragoste este încercat de eșecuri personale și de tragedii politice și militare. Acest film oferă o imagine profundă și emoțională a dragostei și a durerii în vremuri de criză.

3. Güneşi Gördüm (2008)

Güneşi Gördüm (2008) este o comedie romantică regizată de Ismail Güneş. Filmul urmărește povestea unui tânăr care se îndrăgostește de o femeie mai în vârstă, duce la capăt un plan de a-i cuceri inima și face tot ce-i stă în putință pentru a-i schimba destinul. Această drăguță comedie romantică oferă spectatorilor o poveste de dragoste fermecătoare și aduce un zâmbet pe chipul tuturor.

4. Gönül Yarasi (2005)

Cele mai citite articole

Gönül Yarasi (2005) este un alt film turcesc de dragoste care a fost produs și regizat de Ulaş Uğur. Filmul începe cu două personaje, unul care se îndrăgostește de celălalt, însă acest lucru provoacă multe probleme și conflicte în întreaga familie. Acest film oferă spectatorilor o poveste de dragoste fermecătoare și încurajează privitorii să vadă cum dragostea acționează în interiorul familiei.

5. Sadece Sen (2014)

Sadece Sen (2014) este un alt film turcesc de dragoste și este produs și regizat de Onur Ünlü. Filmul vorbește despre dragostea unei tinere pentru doi bărbați, ambii îndrăgostiți de ea, care se luptă pentru a avea câștigătorul. Acest film oferă un mesaj puternic despre dragoste, prietenie și familie și cum putem depăși prejudecățile și așteptările pentru a găsi fericirea.

6. Kader (2006)

Kader (2006) este o producție turcă de dragoste regizată de Yilmaz Erdogan. Filmul urmărește povestea unei fete și a iubitului ei care locuiesc în Istanbul și se luptă cu sentimentele grele pe care le simt. Este o poveste de dragoste autentică despre cum îndrăgostiții se confruntă cu toate provocările vieții și cum se pot simți în cele mai dificile momente.

7. Asi (2005)

Asi (2005) este unul dintre cele mai indragite filme turcesti de dragoste. Regizat de Omer Faruk Sorak, filmul urmărește povestea unei tinere independente și a vieții sale de dragoste. Un element important al acestui film este lupta ei împotriva prejudecăților și a eșecurilor personale. Acest film oferă spectatorilor o imagine profundă și emoțională a dragostei.

8. Muhteşem Yüzyil (2011)

Muhteşem Yüzyil (2011) este un film turcesc despre dragoste produs de Yagmur Taylan și Durul Taylan. Acest film urmărește istoria dragostei dintre doi bărbați, unul dintre ei fiind Sultanul turc Selim al II-lea. Dragostea lor este încercată de presiunea politicii și religiei, iar cei doi încearcă să facă față oricăror provocări. Acest film prezintă o imagine detaliată și profundă a dragostei și a devotamentului în v

Cele mai citite articole

Recomandari