AcasăUncategorizedTop comedii netflix

Top comedii netflix

Intro

Netflix este una dintre cele mai populare platforme media din lume, oferind vizitatorilor sai o varietate de filme si seriale pentru a viziona. Printre aceastea se afla si comedii, iar astazi vom discuta despre cele mai bune comedii de pe Netflix. Iti vom prezenta filmele cele mai bune din diferite categorii, astfel incat sa gasesti ceva pentru orice gust. Speram ca vei gasi acele comedii care sa-ti faca ziua mai buna, mai relaxata si mai distractiva.

The Hangover (2009)

The Hangover este o comedie americana lansata in 2009 si regizata de Todd Phillips. Acest film spune povestea a patru prieteni care se reunesc pentru o noapte de nebunii in Las Vegas. In zori, se trezesc si descopera ca le lipseste unul dintre prieteni si ca nu isi pot aminti ce s-a intamplat in noaptea respectiva. Intreaga lor incercare de a gasi prietenul si de a-si recapata memoria face din film o comedie amuzanta si distractiva. Acest film poate fi vizionat pe Netflix.

Eurotrip (2004)

Eurotrip este un film lansat in 2004 si regizat de Jeff Schaffer. Acesta prezinta povestea lui Scott, un adolescent de 18 ani care isi trimite email-ul unei fete din Germania. Imaginea de fundal a email-ului continea o imagine gresita a unui tarii europene si Scott primeste raspunsul de la o fata ce credea ca el este altcineva. Scott ajunge atunci sa se alature prietenilor sai intr-o calatorie prin Europa pentru a gasi aceasta fata. Acest film ofera un mix de actiune, aventura si comedie, care iti va face ziua mai buna. Filmul poate fi vizionat pe Netflix.

The Princess Bride (1987)

Cele mai citite articole

The Princess Bride este un film bazat pe romanul cu acelasi nume al lui William Goldman, lansat in 1987 si regizat de Rob Reiner. Acest film prezinta povestea lui Buttercup si Westley, doi tineri care se indragostesc si trebuie sa-si depaseasca numeroase obstacole pentru a fii impreuna. The Princess Bride ofera o combinatie de romantism, comedie si aventura, astfel ca se poate bucura de acest film atat adultii, cat si copiii. Filmul poate fi vizionat pe Netflix.

Clueless (1995)

Clueless este un film lansat in 1995 si regizat de Amy Heckerling. Acest film prezinta povestea lui Cher, o tanara din California care se implica in diferite activitati sociale. Intreaga sa incercare de a-si ajuta prietenii si de a gasi un iubit se transforma in situatii amuzante si distractive. Clueless ofera o perspectiva amuzanta asupra vietii adolescentilor din California, astfel ca vei fi cu siguranta distractat. Filmul poate fi vizionat pe Netflix.

Groundhog Day (1993)

Groundhog Day este un film lansat in 1993 si regizat de Harold Ramis. Acest film prezinta povestea lui Phil Connors, un reporter TV care se trezeste in acelasi zi si trebuie sa o repete pana cand isi schimba destinul. Intreaga sa incercare de a se schimba si de a se autodepasi face din aceasta comedie una amuzanta si neobisnuita. Acesta poate fi vizionat pe Netflix.

Concluzie

In concluzie, aceastea sunt cateva dintre comediile cele mai bune de pe Netflix. Fiecare film prezinta o poveste unica si o combinatie de energie, actiune si umor. Speram ca vei fi capabil sa gasesti ceva ce sa-ti placa si sa-ti faca ziua mai buna.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari