AcasăUncategorizedTop filme comedie

Top filme comedie

Top filme comedie

Introducere

Cand vine vorba de filme comedie, oamenii sunt adesea de parere ca au nevoie de o evadare din cotidian. Aceste filme pot oferi un mod distractiv de a face o pauza si de a se relaxa. Exista atat de multe filme comice pe care le poti vedea, asa ca am pregatit o lista cu cele mai bune filme comice din ultimii ani. Fiecare film prezentat in aceasta lista este popular si a castigat recenzii pozitive de la public si critici.

10. The Hangover Part III (2013)

Ultimul film al trilogiei The Hangover are ca subiect un grup de prieteni care se decid sa plece intr-o calatorie, insa acestia se trezesc intr-o noua aventura amuzanta si plina de evenimente. In aceasta aventura, personajele principale se confrunta cu gangsteri si zaharosi bizoni in timp ce traverseaza Statele Unite. Acest film comedie a castigat recenzii pozitive de la public si a devenit unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani.

9. Step Brothers (2008)

Step Brothers este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Acest film prezinta povestea a doi barbati in varsta de peste 40 de ani care sunt obligati sa locuiasca impreuna dupa ce parintii lor se casatoresc. Personajele principale se decid sa se ignore unul pe celalalt, insa pe masura ce se petrec evenimente amuzante, acestia invata sa se cunoasca si sa se respecte. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

8. Superbad (2007)

Superbad este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Acest film prezinta povestea a doi prieteni care incearca sa se distreze in ultimele saptamani din liceu. Acestia incearca sa cumpere alcool si sa se distreze, insa pe masura ce se petrec evenimente amuzante, acestia isi dau seama ca adevarata prietenie este mult mai importanta decat distractia. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

7. The Other Guys (2010)

The Other Guys este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Aceasta prezinta povestea a doi detectivi de rang inferior care se hotarasc sa-si ia in serios misiunea lor si sa dea de urma unui grup de infractori. Acestia incearca sa se lupte cu ei insisi, precum si cu prejudecatile, in incercarea lor de a salva orasul. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

6. Hot Fuzz (2007)

Hot Fuzz este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Acest film prezinta povestea a doi politisti care se hotarasc sa se lupte cu un grup de infractori. Acestia incearca sa gaseasca dovezi si sa-i prinda pe infractori, insa pe masura ce se petrec evenimente amuzante, acestia isi dau seama ca adevarata prietenie si onoare sunt mult mai importante decat munca lor. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

5. Ace Ventura: Pet Detective (1994)

Cele mai citite articole

Ace Ventura: Pet Detective a revolutionat filmele comice din anii ’90 si a ramas una dintre cele mai bune filme comice. Aceasta prezinta povestea unui detectiv privat care incearca sa gaseasca un animal de companie care a fost rapit. Pe masura ce se petrec evenimente amuzante, Ace Ventura incearca sa-si foloseasca abilitatile sale si sa-l prinda pe infractor. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

4. Wedding Crashers (2005)

Wedding Crashers este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Aceasta prezinta povestea a doi barbati care se decid sa se prezinte la nunti pe care nu sunt invitati. Acestia incearca sa se distreze si sa castige inimile tuturor, insa pe masura ce se petrec evenimente amuzante, acestia isi dau seama ca adevarata dragoste este mult mai importanta decat distractia. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

3. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Aceasta prezinta povestea unui prezentator de stiri care incearca sa-si pastreze postul si sa-si pastreze statutul in cadrul televiziunii. Pe masura ce se petrec evenimente amuzante, Ron Burgundy incearca sa-si pastreze locul si sa-i invete o lectie echipei sale. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

2. Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

Dodgeball: A True Underdog Story este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Aceasta prezinta povestea a unui grup de prieteni care incearca sa isi salveze sala de fitness de la faliment. Acestia incearca sa se inscrie la un turneu de dodgeball si sa-si foloseasca abilitatile, insa pe masura ce se petrec evenimente amuzante, acestia isi dau seama ca adevarata prietenie este mult mai importanta decat victoria. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

1. The Big Lebowski (1998)

The Big Lebowski este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani. Aceasta prezinta povestea unui om fara noroc care incearca sa se descurce in lumea de afaceri. Pe masura ce se petrec evenimente amuzante, el incearca sa castige inimile oamenilor, insa intalneste si o serie de probleme. Acest film a avut recenzii pozitive de la public si de la critici.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune 10 filme comice din ultimii ani. Fiecare film prezentat in aceasta lista este unul dintre cele mai bune filme comice din ultimii ani si a castigat recenzii pozitive de la public si de la critici. Daca iti place sa te uiti la filme comice, atunci cu siguranta vei gasi ceva pe

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari