AcasăUncategorizedTop filme de dragoste

Top filme de dragoste

Top filme de dragoste

Titanic

Titanic este unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste, dar si unul dintre cele mai apreciate. Difuzat in 1997 sub regia lui James Cameron, filmul prezinta povestea de dragoste dintre Jack (Leonardo DiCaprio) si Rose (Kate Winslet), in timp ce se afla pe marele transatlantic Titanic. Acesta este unul dintre putinele filme de dragoste care au avut un mare succes in intreaga lume din punct de vedere al incasarilor si al numarului de premii obtinute.

Filmul prezinta un tablou istoric al unei realitati din anul 1912, cand Titanic a plecat in a sa prima si ultima calatorie. In catalogul de filme de dragoste, aceasta nu este o poveste clasica de dragoste, ci mai degraba o drama tragica, ce prezinta destinul a doua personaje ce se indragostesc in ciuda circumstantelor rele in care se afla. Jack si Rose, care provin din medii diferite, se indragostesc atunci cand Titanic se scufunda, transformandu-se intr-o poveste de dragoste eterna.

Titanic nu este singurul film din topul celor mai cunoscute filme de dragoste. Acesta este urmat si de multe altele ce ofera o perspectiva a dragostei din diferite perioade istorice si din diferite locuri ale lumii. Iata cateva dintre cele mai populare filme de dragoste.

The Notebook

The Notebook este un altul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste. Filmul, regizat de Nick Cassavetes, prezinta povestea de dragoste dintre Allie (Rachel McAdams) si Noah (Ryan Gosling) si a fost lansat in 2004. Allie provine dintr-o familie bogata, iar Noah este un tanar sarac, care se indragosteste de Allie, in ciuda opozitiei familiei acesteia. Filmul prezinta povestea lor de dragoste, care incepe si se termina cu o nota romantica.

Filmul prezinta modul in care doi tineri se indragostesc si incearca sa depaseasca asteptarile familiei si dificultatile vietii in acea perioada. The Notebook nu este un film clasic de dragoste sau de drama, ci mai degraba unul ce prezinta emotii si sentimente profunde, ce provoaca la publicul sau la lacrimi. Filmul a avut parte de un mare succes la nivel mondial si a castigat numeroase premii.

Romeo si Julieta

Romeo si Julieta este unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste, care a fost lansat in 1996 si regizat de Baz Luhrmann. Adaptarea moderna a celebrului dramaturg William Shakespeare, prezinta povestea de dragoste dintre Romeo (Leonardo DiCaprio) si Julieta (Claire Danes). Romeo si Julieta se intalnesc la un petrecere al Capuletilor si se indragostesc la prima vedere. Insa, familiile lor se afla intr-o veche rivalitate si acest lucru se interpune intre ei.

Fiind un film clasic de dragoste, Romeo si Julieta prezinta un conflict intre doua familii ce se opun dragostei dintre cei doi tineri. Filmul prezinta modul in care cei doi tineri isi lupta pentru dragostea lor, chiar si in ciuda tuturor obstacolelor ce se interpun intre ei. Desi filmul are o sfarsit trist si tragica, el ramane unul dintre cele mai populare filme de dragoste din toate timpurile.

A Walk to Remember

Cele mai citite articole

A Walk to Remember este un altul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste, ce a fost lansat in 2002 si regizat de Adam Shankman. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre Landon (Shane West) si Jamie (Mandy Moore). Landon este un tanar agitat, ce provine dintr-o familie bogata si este unul dintre cei mai bine cunoscuti elevi de la liceu. Jamie este in contrast cu acesta, fiind una dintre cele mai bune studente, si provine dintr-o familie cu resurse financiare limitate.

Filmul prezinta cum cei doi tineri se indragostesc, chiar si in ciuda opozitiei familiilor lor si a tuturor obstacolelor ce se interpun intre ei. A Walk to Remember este un film de dragoste ce prezinta sentimentul de acceptare si iubire inconditionata, in ciuda tuturor provocarilor ce se prezinta. Filmul a avut parte de un mare succes si a castigat numeroase premii si nominalizari.

Ghost

Ghost este unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste, ce a fost lansat in 1990 si regizat de Jerry Zucker. Acesta prezinta povestea de dragoste dintre Molly (Demi Moore) si Sam (Patrick Swayze), ce sunt in plin proces de casatorie, cand Sam este ucis intr-un jaf. Sam se intoarce ca un fantom si il ajuta pe Molly sa ii gaseasca ucigașul si sa inteleaga ce s-a intamplat.

Ghost este unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste, ce prezinta povestea de dragoste dintre Molly si Sam, ce se afla departe unul de altul. Filmul prezinta puterea dragostei si a conectarii dintre cei doi, chiar si in ciuda mortii lui Sam. Acesta a avut parte de un mare succes si de numeroase premii si nominalizari.

Pretty Woman

Pretty Woman este unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste, ce a fost lansat in 1990 si regizat de Garry Marshall. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre Edward (Richard Gere) si Vivian (Julia Roberts). Edward este un afacerist bogat, iar Vivian este o prostituata. Cei doi se intalnesc si se indragostesc, desi provin din medii sociale diferite.

Pretty Woman este un film de dragoste ce prezinta transformarea sufleteasca a lui Vivian, ce se indragosteste de Edward si devine o femeie mai matura si increzatoare in sine. Filmul a avut un mare succes, fiind unul dintre cele mai apreciate filme de dragoste din toate timpurile.

Conclusion

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute filme de dragoste. Exista si alte filme de dragoste, ce ofera diverse perspective intregii lumi a dragostei si a filmelor romantice. Fiecare film de drag

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari