AcasăUncategorizedTop filme romantice

Top filme romantice

Top filme romantice

Introducere

Filmele romantice, cu siguranta, sunt unele dintre cele mai populare filme din toate timpurile. Pot fi vazute de oricine si sunt, de asemenea, la fel de populare si printre barbati si printre femei. Aceste filme pot fi emotionante, amuzante, pot fi o incantare, un sentiment de speranta sau poate chiar te fac sa te simti vinovat. Cu toate acestea, toate filmele romantice au aceeasi scop: sa alunece inimile si sa le faca sa pulseze. Iata topul nostru al celor mai bune filme romantice vazute vreodata.

1. Casablanca

Casablanca este cel mai bine cotat film din istoria cinematografiei si, cu siguranta, cel mai romantic. Filmul urmareste povestea lui Rick Blaine, un proprietar de cafenea din Casablanca, care se indragosteste de fosta iubita a sa, Ilsa Lund. Desi ea e insotita de noul sau sot, Rick se hotaraste sa faca sacrificiul suprem si sa ii permita sa plece impreuna, inarmandu-i cu biletul de plecare pe care el il avea. Acest film include o multime de replici memorabile si o multime de momente emotionante.

2. Titanic

Titanic, fara indoiala, este unul dintre cele mai populare filme romantice vazute vreodata. Acest film incredibil se bazeaza pe istoria lui Jack si Rose, un cuplu tanar care se indragosteste in timpul unui calatorie pe Titanic. Filmul prezinta o poveste emotionanta si plina de suspans, iar scenele de dragoste sunt emotionante si emotionante. In plus, filmul prezinta si cateva momente de tristete si tragedie, care adauga un plus de dramatic la aceasta iubire adorabila.

3. Scrisoarea

Cele mai citite articole

Scrisoarea este unul dintre cele mai bune filme romantice din intreaga lume. Filmul urmareste povestea lui Jamie, o tanara casatorita care descopera o scrisoare veche scrisa de iubitul ei din copilarie. Cand citeste scrisoarea, ea se reintoarce in trecut si se reindragosteste de vechiul sau iubit. Filmul prezinta o poveste emotionanta despre dragostea si loialitatea care ar putea dura pentru totdeauna. Acest film este, de asemenea, plin de speranta si ne arata cum sa luptam pentru iubirea noastra.

4. Ghost

Ghost este un altul dintre cele mai iubite filme romantice vazute vreodata. Filmul urmareste povestea lui Sam si Molly, un cuplu fericit care este lovit de tragedie atunci cand Sam este ucis inaintea lor. Incercand sa isi ia viata inapoi, Sam incearca sa se conecteze cu Molly din lumea de dincolo si sa o ajute sa treaca peste tragedie si sa continue sa traiasca o viata plina de iubire. Acest film nu numai ca arata o iubire incredibila, dar te face, de asemenea, sa te gandesti la legatura misterioasa dintre lumea de dincolo si lumea de aici.

5. The Notebook

The Notebook este unul dintre cele mai emotionante filme romantice vazute vreodata. Acest film se bazeaza pe povestea lui Allie si Noah, doi tineri care se indragostesc si se casatoresc, desi familiile lor sunt impotriva lor. Filmul ne arata cum dragostea lor adevarata si curajoasa depaseste toate obstacolele si rezista in fata presiunii. Acest film prezinta, de asemenea, imagini emotionante si scene emotionante, prin care oamenii se pot identifica si pot sa simta iubirea adevarata si puternica.

Concluzie

Acestea au fost cele mai bune filme romantice din toate timpurile. Aceste filme sunt o incantare pentru simturile noastre si sunt o adevarata binecuvantare pentru cei care doresc sa se pregateasca pentru a gasi dragostea adevarata. Prin urmare, daca esti in cautarea dragostei adevarate, aceste filme sunt perfecte pentru tine si te vor inspira sa gasesc dragostea adevarata si fericirea.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari