AcasăUncategorizedTop glume bune

Top glume bune

Introducere

Glumele sunt una dintre cele mai vechi forme de divertisment disponibile. Ele sunt folosite pentru a descuraja oamenii și pentru a crea o stare de amuzament și relaxare. Glumele poate fi o modalitate de a reduce stresul și de a îmbunătăți dispoziția generală. Cu toate acestea, nu toate glumele sunt la fel de bune. Unele sunt destul de proaste, în timp ce altele pot fi extrem de amuzante. În următorul articol, vom explora ce dintre glume pot fi considerate bune și de ce acestea sunt atât de amuzante.

Există mai multe tipuri de glume bune. Unele sunt amuzante, altele sunt mai subtile și intelectuale, iar altele sunt destul de bătăioase. Fiecare tip de glumă poate fi destul de amuzantă, în funcție de circumstanțe. În cele mai multe cazuri, o glumă bună va fi o combinație de cele trei tipuri de glume. Acestea sunt câteva dintre cele mai bune glume bune pe care le-am găsit.

Glume inteligente

Glumele inteligente sunt o modalitate excelentă de a face oamenii să se amuze. Acestea sunt glume care necesită o înțelegere anume a conceptelor și cuvintelor folosite, ceea ce face ca acestea să fie perfecte pentru oamenii care își doresc să se distreze cu ceva mai inteligent. Aceste glume sunt adesea folosite în spectacolele de stand-up comedy sau în discursurile publicitare pentru a face ceva mai interesant. Iată câteva exemple de glume inteligente:

 • "Cum se spune când unele animale au băut prea mult? Ele se dezangajează."
 • "Ce îi spune una dintre cărți un altuia? Așa să ne citim!"
 • "Ce îi spune un calculator unei lampe? Tu ești luminată!"

Glume de auto-umor

Cele mai citite articole

Glumele de auto-umor sunt o modalitate excelentă de a se amuza pe cont propriu. Acestea sunt glume care fac uz de auto-ironie și care sunt deseori folosite pentru a se distra pe cont propriu. Aceste glume funcționează cel mai bine când se adresează unei persoane sau unei situații cunoscute de interlocutori. Iată câteva exemple de glume de auto-umor:

 • "Ce mănâncă un bibliotecar? Orice, numai cărți nu."
 • "Ce se întâmplă dacă un câine nu este îngrijit corect? El se transformă într-un lup singuratic!"
 • "Ce fac oamenii care stau prea mult pe canapea? Se încadrează!"

Glume bătăioase

Glumele bătăioase sunt o modalitate excelentă de a se amuza. Aceste glume sunt adesea foarte subtile și folosesc ironia pentru a face o glumă mai amuzantă. Aceste glume sunt de obicei folosite pentru a se amuza de situații și persoane cunoscute și sunt de obicei foarte populare. Iată câteva exemple de glume bătăioase:

 • "Cum se spune când un argintar ia prea multe medicamente? El devine argintar bipolar!"
 • "Ce se întâmplă când un pianist încearcă să cânte fără note? El devine melodios!"
 • "Cum se spune când un vânzător folosește prea multe cuvinte complicate? El disperează clienții!"

Glume amuzante

Glumele amuzante sunt cele mai populare dintre toate și sunt, de asemenea, cea mai bună modalitate de a se distra. Aceste glume sunt adesea destul de bătăioase și folosesc ironia pentru a face o glumă mai amuzantă și mai memorabilă. Cele mai bune glume amuzante sunt, de obicei, foarte scurte și la obiect, iar acestea sunt foarte ușor de înțeles și de retinut. Iată câteva exemple de glume amuzante:

 • "Ce se întâmplă când un poștaș merge prea repede? El se plicise!"
 • "Cum se spune când un medic se îmbolnăvește? El se autovaccinează!"
 • "Ce îi spune un fierar unui bărbat? Tu ai fier în inimă!"

Concluzie

Acestea sunt doar câteva exemple de glume bune pe care le-am găsit. Există o mulțime de alte glume pe care le puteți găsi pe Internet sau în cărți. Acestea sunt doar câteva exemple pentru a vă ajuta să vă dați seama cum funcționează glumele bune și cum pot fi ele folosite pentru a se distra. Glumele bune sunt o modalitate excelentă de a se relaxa și de a se distra împreună cu prietenii. Spuneți glume bune și distrați-vă!

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari