AcasăUncategorizedTop plaje corfu

Top plaje corfu

Top 5 plaje din Corfu

Vacanta in Corfu este cea mai buna alegere pentru cei care cauta un sejur relaxant, insorit si cu mare albastra. Insula greceasca ofera o sumedenie de plaje exotice, unde turistii pot savura cu incantare soarele si apa limpede. Iata care sunt cele mai populare si frumoase plaje din Corfu:

Agios Gordis

Agios Gordis este cea mai cunoscuta si mai frumoasa plaja din Corfu, situata in vestul insulei. Plaja este populata de turisti din intreaga lume, avand aceleasi conditii ideale de vizitat, cu nisip alb si fin, apa limpede si temperatura medie de 23°C. Acestea sunt completate de o multime de servicii, de la facilitati sportive, restaurante si baruri, pana la locuri de cazare convenabile.

Halikounas

Halikounas se afla in sudul insulei Corfu, fiind cea mai mare plaja de nisip din zona. Acestea se intind pe o distanta de aproximativ 5 kilometri, avand o varietate de facilitati si servicii, cum ar fi restaurante, magazine si baruri moderne. Apa de la aceasta plaja este foarte curata si calma si ofera o multime de activitati distractive, cum ar fi schi nautic, scufundari si plimbari cu barca.

Issos

Cele mai citite articole

Issos este o alta plaja frumoasa din Corfu, situata in partea de nord a insulei. Aici, turistii pot bucura de vederi spectaculoase si un peisaj deosebit, format din stanci inalte si palmieri. Issos se bucura de soare cald si apa limpede, temperatura medie fiind de 21°C. Aceasta plaja ofera activitati distractive si multe facilitati, de la restaurante si terase, pana la magazine si locuri de cazare.

La Grotta

La Grotta este una dintre cele mai pitoresti plaje din Corfu, cu nisipul si apa sa limpede. Aceasta plaja este recomandata celor care cauta linistea si confortul, avand numeroase facilitati, de la magazine si restaurante, pana la locuri de cazare. La Grotta ofera, de asemenea, facilitati sportive, precum navigatie si scuba diving, precum si multe alte activitati distractive.

Avlaki

Avlaki se afla in partea nord-estica a insulei Corfu, fiind cea mai mare plaja de nisip din zona. Aceasta plaja este cunoscuta pentru plimbarile cu barca, cu multe restaurante excelente si servicii de calitate. Apa este limpede si curata, ideal pentru scufundari si plimbari cu barca, iar temperatura medie se ridica la 24°C. Acestea sunt completate de activitati distractive si o multime de facilitati, cum ar fi magazine si locuri de cazare.

In concluzie, acestea sunt cele mai frumoase si populare plaje din Corfu, fiecare avand avantajele sale unice. Indiferent de destinatia aleasa, turistii pot fi siguri ca vor avea parte de o vacanta de neuitat in aceasta insula greceasca minunata.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Recomandari