AcasăUncategorizedTop seriale imdb

Top seriale imdb

Cele mai bune seriale IMDB

Serialele TV sunt unul dintre cele mai populare genuri de divertisment, iar IMDB a devenit una dintre cele mai utilizate site-uri de evaluare a filmelor si serialelor TV. Dar cu atat de multe seriale disponibile, care sunt cele mai bune? Pentru a raspunde acestei intrebari, am realizat o lista cu cele mai bune seriale IMDB, clasificate dupa numarul de ratinguri obtinute pana in prezent.

Game of Thrones

Game of Thrones a devenit rapid unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din istorie, clasandu-se pe primul loc IMDB. Serialul urmareste familia Stark, familia Lannister si alte familii importante care lupta pentru controlul Tronului de Fier al Tarilor de Jos. Serialul contine o multime de personaje interesante, actiune captivanta si mult suspans si este unul dintre cele mai bine jucate seriale TV din toate timpurile.

Breaking Bad

Breaking Bad este unul dintre cele mai populare si mai bine cotate seriale TV din toate timpurile. Serialul urmareste povestea lui Walter White, un chimist de liceu care descopera ca are cancer terminal si se hotaraste sa dea in judecata compania responsabila pentru fabricarea substantei periculoase folosita pentru tratamentul sau. Serialul se concentreaza pe lupta lui Walter pentru a-si salva familia si pe lupta sa cu cancerul in timp ce se confrunta cu probleme legale, financiare si morale.

The Wire

The Wire a fost unul dintre primele seriale de televiziune care a pus intreaga industrie sub lupa si a schimbat radical modul in care se face televiziunea. Serialul urmareste lumea interlopa din Baltimore prin ochii a doi detectivi, Jimmy McNulty si Lester Freamon, si a clanurilor de infractori care populeaza orasul. Serialul se concentreaza pe conflictul dintre detectivi si infractori si pe modul in care aceasta lupta afecteaza intreaga comunitate.

The Sopranos

The Sopranos a fost cel mai de succes serial din istoria HBO si unul dintre cele mai bine cotate seriale TV din toate timpurile. Serialul urmareste lumea mafiei new jerseyene, prin ochii lui Tony Soprano, un cap mafiot care incearca sa faca fata atat vietii de familie, cat si vietii sale profesionale. Serialul exploreaza complexitatea personajelor si lumea interlopa si este considerat unul dintre cele mai bine scrise seriale de televiziune din toate timpurile.

Friends

Cele mai citite articole

Friends este una dintre cele mai populare si mai bine cotate seriale TV din toate timpurile. Serialul se concentreaza pe viata unui grup de prieteni din New York, Rachel, Ross, Chandler, Monica, Joey si Phoebe. Serialul urmareste relatiile intre acestia si modul in care se schimba, evolueaza si se dezvolta in timp. Serialul este unul dintre cele mai bine scrise si mai bine jucate seriale TV din toate timpurile.

Sherlock

Sherlock este unul dintre cele mai bine cotate seriale de televiziune din ultimii ani. Serialul urmareste modernizarea povestii lui Sherlock Holmes, interpretata de Benedict Cumberbatch si Martin Freeman. Serialul se concentreaza pe relatiile dintre cei doi si modul in care rezolva cazurile lor uimitoare. Serialul este unul dintre cele mai bine scrise si mai bine jucate seriale TV, oferind o viziune moderna asupra lui Sherlock Holmes si a sau drame uimitoare.

Stranger Things

Stranger Things este unul dintre cele mai populare si mai bine cotate seriale de televiziune din ultimii ani. Serialul se concentreaza pe o adunatura de copii din orasul fictiv Hawkins, Indiana, care descopera o lume stranie si bizara. Serialul se desfasoara pe parcursul mai multor sezoane si prezinta actiune, suspans si aventura, precum si o multime de personaje interesante si captivante. Serialul se bucura de un mare succes critic si de cotatii bune la IMDB.

House of Cards

House of Cards a fost unul dintre primele seriale de televiziune realizate special pentru servicii de streaming, fiind unul dintre primele seriale TV care au popularizat genul. Serialul urmareste lumea politica din Washington DC, prin ochii lui Frank Underwood, un politician ambitios care incearca sa se ridice in ierarhia politica si sa-si atinga telurile. Serialul abordeaza subiecte controversate si are unul dintre cele mai bine jucate roluri principale din toate timpurile.

Seinfeld

Seinfeld este una dintre cele mai populare si mai bine cotate seriale de televiziune din toate timpurile. Serialul urmareste viata lui Jerry Seinfeld si a prietenilor sai din Manhattan, New York, si exploreaza relatiile lor interpersonale si problemele lor zilnice. Serialul contine mult umor si multe situatii comice si a castigat multe premii si cotatii bune la IMDB.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai bune seriale IMDB, dar sunt multe alte seriale care merita vizionate, cum ar fi Mad Men, Dexter si Orange Is The New Black. Cu toate acestea, toate aceste seriale se claseaza in topul IMDB si sunt cateva dintre cele mai bine cotate seriale TV din toate timpurile.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari