AcasăCasa & GradinaUsi Porta Doors, complementul perfect pentru orice interior

Usi Porta Doors, complementul perfect pentru orice interior

Usi Porta Doors, complementul perfect pentru orice interior

Acoperirile in gri sau antracit vor functiona bine intr-un interior minimalist. Pentru un spatiu industrial tipic, usile laminate in culori deschise sau inchise beton, sunt cele mai potrivite. Decorarea suplimentara sub forma de insertii argintii creste valoarea lor estetica. De asemenea, merita luata in considerare si colectia Porta Doors din catalogul de usi de interior. 

Usile din aceasta linie vor completa perfect orice interior minimalist, modern, scandinav sau clasic. O solutie interesanta in interioarele moderne sunt si insertiile din sticla care maresc optic orice spatiu. Merita sa acorzi atentie colectiilor de usi Porta Doors care sunt create cu insertii de sticla ca elemente decorative. 

Usi Porta Doors albe

Unii oameni cred ca albul este o culoare universala. Este greu sa fii de acord, dar acestea nu se termina cu beneficiile albului. Este decorativ si intotdeauna elegant. Culoarea alba in apartament este prezenta obligatorie a prospetimii, luminii si elegantei retinute. 

Apartamentele cu mult alb sunt ideale pentru cei care iubesc interioarele luminoase si spatioase. Albul arata mai ales bine in incaperile mici, deoarece le extinde vizual. Peretii albi cu usi interioare albe „invizibile” instalate, sunt solutia perfecta pentru cei carora le plac schimbarile frecvente.

Cele mai citite articole

Este suficient sa schimbi culoarea draperiilor, a pernelor de pe canapea si cateva mici detalii, pentru a crea un aspect complet nou al camerei. Chiar si cu putin mai multa interventie in designul interior, chiar si cu o schimbare a culorii peretilor, o usa alba va arata in continuare grozav ca element decorativ. Culoarea mai inchisa a peretilor este subliniata suplimentar de albul lor.

Alege usi Porta Doors de interior albe

Usile albe din apartament vor arata intotdeauna avantajoase. In interioarele luminoase isi joaca imperceptibil rolul, iar in incaperile intunecate isi vor marca prezenta, luminand intregul volum. Interiorul ar trebui sa aiba si alte elemente de alb, astfel incat usa alba din camera sa nu fie singura. Poate fi un cadru de fereastra, plinte si, bineinteles, mobilier. Este foarte important ca usile din camera alba sa se potriveasca cu stilul predominant in interior. Cum sa alegi o usa alba intr-un apartament in conformitate cu acest principiu?

Stilul clasic

Interioarele cu lambriuri sunt ideale atunci cand sunt asociate cu o colectie de usi albe precum Porta Doors. In camerele mici, merita sa folosesti o usa cu sticla alba, de exemplu. Datorita acestui fapt, interiorul va fi mai bine iluminat si ii va da usurinta.

Stil modern

Exista multe posibilitati in acest stil, si ar trebui sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Usile de interior albe moderne, precum cele din seria Porta Doors, ar trebui sa fie simple, dar, in acelasi timp, pot avea optiuni pentru geamuri interesante din sticla mata.

Stil scandinav

Acestea sunt interioare luminoase, iar in acest caz este necesar sa alegi usi Porta Doors din lemn alb. Merita sa alegi un model elegant cu un design dreptunghiular si sa te gandesti si la usile duble. Daca usa aleasa este in stil vintage, atunci se va potrivi si cu un interior englezesc sau rustic. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari