AcasăCasa & GradinaEdgeline vs. Multiline - cum poți închide mai eficient terasa

Edgeline vs. Multiline – cum poți închide mai eficient terasa

Alegerea dintre un sistem Edgeline și un sistem Multiline pentru închiderea terasei depinde în mare măsură de preferințele personale și de necesitățile individuale ale spațiului tău exterior. Fiecare dintre aceste sisteme are avantaje și caracteristici specifice care pot influența eficiența închiderii terasei. Iată o comparație între cele două opțiuni:

Sistemul de închideri terase Multiline

Sistemul de închideri terase Multiline vine cu mai multe avantaje considerabile pe care utilizatorii ar trebui să le ia în calcul, cele mai importante fiind:

 • Protecție maximă: Multiline este cunoscut pentru capacitatea sa de a oferi protecție maximă împotriva intemperiilor. Panourile sunt, în general, solide și închise complet, asigurând o izolare excelentă împotriva ploii, zăpezii și vântului.
 • Reducerea zgomotului: Datorită naturii lor solide, sistemele Multiline pot ajuta la reducerea zgomotului din exterior, creând un mediu mai liniștit în interior.
 • Protecție împotriva insectelor: Multiline poate oferi o protecție eficientă împotriva insectelor și a polenului, ceea ce este util în special în timpul sezonului cald.
 • Intimitate și siguranță: Cu panourile Multiline închise, terasa este mai privată și mai sigură, făcându-te să te simți mai confortabil în spațiul tău exterior.
 • Protecție solidă: Dacă locuiești într-o zonă cu condiții meteo extreme sau vrei o protecție foarte solidă împotriva elementelor, sistemul Multiline este adesea considerat a fi o alegere mai potrivită. Panourile sale solide oferă o izolare excelentă și siguranță maximă.
 • Utilizare pe tot parcursul anului: Datorită protecției sale superioare, sistemul Multiline este potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului, inclusiv în sezoanele reci și în timpul ploilor abundente sau a ninsorilor.
 • Spațiu de seră: Dacă ai o pasiune pentru grădinărit sau dorești să ai plante și flori în interiorul terasei tale, sistemul Multiline poate oferi condiții ideale pentru un mic spațiu de seră. Poți să aduci aici plantele preferate și se te ocupi de îngrijirea lor astfel încât să creezi un colț verde în locuința ta chiar și atunci când stai la bloc.
 • Personalizare: Multiline vine în diferite variante, inclusiv sisteme transparente și panouri opace, permițându-ți să alegi nivelul de intimitate și iluminare dorit.

Închideri terase cu sistemul Edgeline

Cele mai citite articole

De asemenea, sistemul Edgeline poate fi o soluție optimă pentru închiderea teraselor, datorită avantajelor sale:

 • Flexibilitate în design: Sistemul Edgeline este cunoscut pentru designul său modern și elegant, care se integrează armonios cu estetica oricărei case. Este disponibil într-o varietate de culori și stiluri, permițându-ți să personalizezi terasa în funcție de preferințele tale.
 • Controlul temperaturii: Sistemul Edgeline oferă un control precis al temperaturii, permițându-ți să ajustezi nivelul de umbră și protecție împotriva elementelor la nevoile tale. Poate fi echipat cu opțiuni de încălzire și răcire pentru a asigura un confort maxim în orice sezon.
 • Izolație termică: Unele modele Edgeline sunt proiectate pentru a oferi o izolație termică excelentă, contribuind la reducerea costurilor de încălzire și răcire a spațiului închis.
 • Aspect deschis: Edgeline are capacitatea de a crea o senzație de spațiu deschis, deoarece dispune de panouri retractabile sau glisante care pot fi deschise parțial sau complet, permițând accesul la aerul liber și la lumina naturală.
 • Estetică: Sistemul Edgeline este adesea preferat pentru aspectul său modern și elegant. Panourile retractabile sau glisante pot crea o atmosferă deschisă și luminoasă atunci când sunt deschise, oferind un aspect atractiv și plăcut spațiului tău exterior.
 • Utilizare versatilă: Edgeline poate fi folosit pentru o varietate de spații exterioare, de la terase și balcoane până la piscine și grădini de iarnă. Este versatil și se adaptează la diferite configurații de spațiu.
 • Deschidere parțială: Dacă dorești să menții o conexiune vizuală sau să beneficiezi de o adiere ușoară de aer în timpul zilelor călduroase, poți deschide parțial panourile Edgeline, păstrând în continuare o anumită protecție și umbra. Prin urmare, datorită flexibilității, acest sistem îți va permite să te adaptezi la orice situație.

Alegerea între Edgeline și Multiline depinde de prioritățile tale personale. Dacă vrei un spațiu flexibil, cu un design modern și un control precis al temperaturii, Edgeline ar putea fi cea mai bună alegere. Dacă prioritatea ta este protecția maximă împotriva intemperiilor și a zgomotului, precum și intimitatea sporită, atunci Multiline poate fi o opțiune mai potrivită. Este important să consulți un specialist în sisteme de închidere pentru a alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și spațiului tău exterior.

Cele mai citite articole

Recomandari