AcasăDiverseObține instant banii de care ai nevoie apelând la serviciul Amanet de...

Obține instant banii de care ai nevoie apelând la serviciul Amanet de acasă

Obține instant banii de care ai nevoie apelând la serviciul Amanet de acasă

Obținerea unui împrumut rapid și sigur poate fi mai ușoară decât se așteaptă o persoană care are nevoie de bani. Fără formalități complicate și direct din confortul casei se poate apela la agenția TEZAUR pentru un împrumut, accesând serviciul Amanetul de acasă. Cu un act de identitate, obiecte din aur drept garanție, un cont bancar valabil și conexiune la internet, se pot primi instant banii necesari.

Cum funcționează Amanetul de acasă?

Orice persoană majoră care dispune de obiecte din aur pe care să le ofere drept garanție poate primi un împrumut rapid, direct în contul bancar, prin intermediul serviciului Amanet de acasă. 

Cu ajutorul unei aplicații online ușor de folosit, persoana își estimează valoarea bijuteriilor, putând vedea ce sumă va primi ca împrumut pentru ele, în funcție de:

  • puritatea aurului sau numărul de karate;
  • gramaj. 

Următorul pas va fi alegerea datei și orei la care curierul va prelua gratuit obiectele  și le va duce la agenție pentru a fi evaluate. 

Clientul va trebui să se înregistreze cu un cont pe site, completând datele cerute, adresa de e-mail și un număr de cont bancar valid. Suma finală, stabilită de experții agenției, va fi comunicată persoanei pe e-mail ca ofertă de împrumut. Acceptarea ofertei duce la viramentul instant al banilor pe cardul clientului. Fără eforturi, fără deplasare la sediul agenției, cu obiectele din aur trimise și depozitate în siguranță.

Contract de împrumut avantajos și flexibil

Cele mai citite articole

Prin serviciul Amanet de acasă, persoana se poate bucura de aceleași condiții avantajoase de împrumut ca și la amanetul în agenție. Evaluarea obiectelor se face profesionist și onest, la cel mai bun preț pentru gramul de aur. Clientul cunoaște de la început comisionul aferent sumei împrumutate. Acesta se calculează pe zi, astfel: 

  • pentru sume mai mari sau egale cu 10.000 lei, comisionul este 0,1% din suma/zi; 
  • între 5.000-9.999 comisionul este 0,2%/zi;
  • sub 5.000 lei, comisionul este 0,3%/zi.

Gestionarea contractelor de amanet se face online, din contul propriu de client. De acolo se pot solicita prelungiri ale contractului, amânări de plată, cu respectarea termenilor și cu achitarea comisioanelor aferente. 

Restituirea banilor se poate face, de asemenea, prin plata de la distanță, mai precis prin transfer bancar. De asemenea, clientul poate solicita returnarea obiectelor din aur la domiciliu. Livrarea se face, de asemenea, prin curier, în condiții de siguranță.

Concluzii

Serviciul Amanet de acasă este cea mai avantajoasă soluție de a obține instant banii pe card printr-un împrumut cu garanție în aur, fără a fi nevoie ca persoana să se deplaseze la sediul agenției. 

Nevoile financiare urgente sau neprevăzute pot fi astfel rezolvate rapid, discret, fără formalități și eforturi, prin încheierea unui contract avantajos, flexibil, în condiții sigure, legale, cu posibilitate de prelungire. 

Cu maximă eficiență, cu câteva click-uri din confortul locuinței, persoana beneficiază de suma necesară, lăsând o garanție în obiecte de aur, pe care o poate recupera la restituirea împrumutului.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari