AcasăTehnologieTi-e teama sa incerci un telefon de la un brand nou? Cumpara...

Ti-e teama sa incerci un telefon de la un brand nou? Cumpara second-hand!

Ti-e teama sa incerci un telefon de la un brand nou? Cumpara second-hand!

In timp ce unii oameni se multumesc cumparand produsele aceluiasi brand, altii simt nevoia sa incerce ceva nou. Sunt branduri care folosesc acelasi sistem de operare, sau care au un design asemanator, doar ca mereu vor exista niste diferente destul de mari intre ele, iar acest aspect trebuie luat in considerare inainte de a cumpara un telefon nou. 

Brandul Huawei este un exemplu potrivit in acest sens: din cauza problemelor pe care unele modele le au cu aplicatiile Google, multi oameni ezita sa achizitioneze telefoanele respective. Chiar si asa, designul este unul placut, iar persoanele interesate au mai multe optiuni din care sa aleaga in ceea ce priveste capacitatea de stocare, culoarea si pretul. 

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un telefon Huawei la mana a doua? 

La fel ca in cazul celorlalte branduri, inainte ca un utilizator sa achizitioneze telefoane Huawei second hand, trebuie sa se uite la gradul de reconditionare pe care il are modelul respectiv. El poate sa fie A+, A, B, C, in functie de starea in care se afla telefonul. 

Cele mai citite articole

Bineinteles, doar pentru ca un telefon are gradul C nu inseamna ca va fi imposibil de folosit, ci doar ca aspectul lui nu va fi la fel de bun ca cel al unui telefon nou. De aceea, persoanele care vor ca modelul pe care-l aleg sa arate cat mai bine cu putinta, se vor orienta catre cele cu gradul de conditionare A+. 

Pe ce se bazeaza preturile telefoanelor Huawei reconditionate? 

Telefoanele second-hand vor avea niste preturi mai mici ca cele noi, doar ca procentul o sa difere de la un caz la altul. Aspecte precum brandul, modelul, capacitatea de stocare si aspectul exterior vor influenta pretul final al telefonului. Pana la urma, principalul scop al telefoanelor second hand este de a le oferi tuturor oamenilor sansa la cele mai noi dispozitive.  

Citeste si: Cum transferi contacte de pe un telefon pe altul – ghid complet

In cele din urma, cumpararea unui telefon second hand este metoda ideala prin care o persoana poate incerca produsele unui brand nou, fara sa-i fie teama ca va plati multi bani pe un dispozitiv de care nu este multumita. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari