Top 10 anime

Introducere

Anime-ul a devenit o forma foarte populara de divertisment in intreaga lume si multi oameni s-au indragostit de aceasta forma de arta din Japonia. Cu o varietate larga de genuri si teme, anime-ul ofera ceva pentru fiecare. Acest articol se concentreaza pe top 10 cele mai bune animeuri din toate timpurile care au avut cea mai mare impact asupra audientei.

Naruto

Naruto este una dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si una dintre putinele animeuri care au avut un impact atat de mare asupra audientei si au reusit sa atraga audienta din intreaga lume. Prima data lansat in 2002, Naruto a devenit unul dintre cele mai populare serii anime, care a durat pana in 2017. Seria originala se concentreaza pe un tanar ninja, Naruto Uzumaki, care isi doreste sa devina Hokage, liderul satului sau. Acest manga a reusit sa se remarce prin povestea sa interesanta si personajele sale unice.

Death Note

Death Note este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si unul dintre cele mai cunoscute serii anime. Prima data lansat in 2006, Death Note a durat pana in 2007. Acest anime se concentreaza pe Light Yagami, un licean care gaseste un carnet de moarte, care ii ofera puterea de a omori orice persoana de care scrie numele in carnet. Personajele si plot-ul sunt foarte interesante si animeul a reusit sa atraga audienta din intreaga lume.

One Piece

One Piece este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si unul dintre cele mai longevive serii anime. Prima data lansat in 1999, One Piece a reusit sa tina publicul interesat pana in zilele noastre. Seria se concentreaza pe Monkey D. Luffy, un pirat care isi doreste sa devina Regele Piratilor si sa gaseasca comoara lui, One Piece. Acest anime a reusit sa se remarce prin povestea sa interesanta si personajele sale unice.

Fairy Tail

Fairy Tail este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si unul dintre cele mai populare serii anime. Prima data lansat in 2009, Fairy Tail a durat pana in 2016. Seria se concentreaza pe Natsu Dragneel, un dragonul si membru al guildei Fairy Tail. Acest anime se remarca prin povestea sa interesanta si prin personajele sale unice, care se lupta pentru a-si cuceri visele.

Code Geass

Cele mai citite articole

Code Geass este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si unul dintre cele mai apreciate serii anime. Prima data lansat in 2006, Code Geass a durat pana in 2008. Seria se concentreaza pe Lelouch Lamperouge, un rebel care isi foloseste abilitatea de a controla mintile celor din jur pentru a-si atinge scopul sau. Acest anime se remarca prin personajele sale complexe si prin povestea sa interesanta.

Attack on Titan

Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si unul dintre cele mai populare serii anime. Prima data lansat in 2013, Attack on Titan a reusit sa se remarce prin povestea sa interesanta si prin personajele sale unice. Seria se concentreaza pe o lume in care oamenii sunt obligati sa se ascunda in orase fortificate pentru a se feri de titanii care vor sa-i distruga. Animeul se remarca prin creativitatea sa si prin actiunea sa captivanta.

Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si unul dintre cele mai apreciate serii anime. Prima data lansat in 2003, Fullmetal Alchemist a durat pana in 2004. Seria se concentreaza pe Edward Elric si fratele sau Alphonse, doi frati care incearca sa isi dea seama de misterele alchimiei si sa faca fata pericolelor care ii pandesc. Acest anime se remarca prin povestea sa interesanta si prin personajele sale profunde.

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si unul dintre cele mai bine cotate serii anime. Prima data lansat in 1998, Cowboy Bebop a durat pana in 1999. Seria se concentreaza pe echipajul navei spatiale Bebop, care calatoreste prin spatiu pentru a captura infractori si a isi face faima. Acest anime a reusit sa se remarce prin povestea sa interesanta si prin actiunea sa captivanta.

Gintama

Gintama este unul dintre cele mai populare animeuri de toate timpurile si una dintre cele mai longevive serii anime. Prima data lansat in 2006, Gintama a reusit sa se remarce prin personajele sale unice si prin povestea sa interesanta. Seria se concentreaza pe Gintoki Sakata, un samurai care isi face o experienta unica in lumea noua a Edo-ului, unde totul este condus de alieni. Acest manga a reusit sa se remarce prin actiunea sa captivanta si prin personajele sale unice.

Rezumat

In concluzie, acest articol a prezentat top 10 cele mai bune animeuri de toate timpurile care au avut cea mai mare impact asupra audientei. Acestea includ: Naruto, Death Note, One Piece, Fairy Tail, Code Geass, Attack on Titan, Fullmetal Alchemist, Cowboy Bebop, Gintama si altele. Fiecare dintre aceste animeuri are o poveste interesanta si personaje unice care au reusit sa capteze interesul publicului din intreaga lume.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari