AcasăUncategorizedTop 10 prajituri de casa

Top 10 prajituri de casa

Top 10 prajituri de casa

Tort de ciocolata

Tortul de ciocolata este un clasic al prajiturilor de casa. Se poate prepara intr-un mod foarte simplu folosind doar cateva ingrediente. Se amesteca ciocolata rasa, unt topit, ou si cateva condimente. Se adauga faina si se amesteca bine. Asezati compozitia intr-o tava si coaceti la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe este un alt desert uimitor, pe care il puteti pregati acasa fara prea mult efort. Se amesteca faina, zahar, oua si unt topit. Se adauga fructele preferate si se amesteca bine. Se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Tarta de mere

Tarta de mere este dulce si aromata, si se poate prepara intr-un mod foarte simplu. Se amesteca faina, unt topit, zahar si sare. Se adauga merele cojite si zdrobite si se amesteca bine. Compozitia se aseaza intr-o tava si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Tarta cu branza

Tarta cu branza este un desert deosebit, care se poate pregati acasa. Se amesteca faina, unt topit, oua si sare. Se adauga branza rasa si se amesteca bine. Se aseaza compozitia intr-o tava si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Cadou de ciocolata

Cadoul de ciocolata este un desert minunat, pe care il puteti pregati acasa. Se amesteca ciocolata rasa, unt topit si oua. Se adauga faina si se amesteca bine. Compozitia se aseaza intr-o forma in forma de cadou si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Chec cu stafide

Checul cu stafide este un desert uimitor, pe care il puteti pregati acasa. Se amesteca faina, zahar, oua, unt topit si sare. Se adauga stafidele si se amesteca bine. Se aseaza compozitia intr-o tava si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Prajitura cu banane

Cele mai citite articole

Prajitura cu banane este un desert delicios, pe care il puteti prepara acasa. Se amesteca faina, zahar, oua, unt topit si sare. Se adauga bananele taiate si se amesteca bine. Se aseaza compozitia intr-o tava si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Tarta cu nuca de cocos

Tarta cu nuca de cocos este un desert minunat, pe care il puteti prepara acasa. Se amesteca faina, zahar, oua, unt topit si sare. Se adauga nuca de cocos si se amesteca bine. Se aseaza compozitia intr-o tava si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Tort cu fructe de padure

Tortul cu fructe de padure este un desert delicios, pe care il puteti pregati acasa. Se amesteca faina, zahar, oua si unt topit. Se adauga fructele de padure si se amesteca bine. Se aseaza compozitia intr-o forma de tort si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Chec cu ciocolata

Checul cu ciocolata este un desert minunat, pe care il puteti pregati acasa. Se amesteca faina, zahar, oua, unt topit si sare. Se adauga ciocolata rasa si se amesteca bine. Compozitia se aseaza intr-o tava si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Prajitura cu alune

Prajitura cu alune este un desert uimitor, pe care il puteti pregati acasa. Se amesteca faina, zahar, oua, unt topit si sare. Se adauga alunele si se amesteca bine. Se aseaza compozitia intr-o tava si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Tort cu visine

Tortul cu visine este un desert minunat, pe care il puteti prepara acasa. Se amesteca faina, zahar, oua si unt topit. Se adauga visinele si se amesteca bine. Compozitia se aseaza intr-o forma in forma de tort si se coace la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.

Concluzie

Prajiturile de casa sunt delicioase si pot fi pregatite intr-un mod foarte simplu, folosind doar cateva ingrediente. Aceste prajituri sunt o adevarata delicatesa, care va poate satisface pofta de dulce si va poate ajuta sa va bucurati de momentul special al desertului. Indiferent de tipul de prajitura pe care il pregatiti, va asiguram ca va veti bucura de un desert delicios.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari