AcasăUncategorizedTop 10 aparat de vidat alimente

Top 10 aparat de vidat alimente

Top 10 aparat de vidat alimente


Introducere

Aparatele de vidat alimente sunt foarte utile. Acestea pot fi folosite pentru a prelungi durata de depozitare si pastrarea alimentelor si pentru a preveni decolorarea sau oxidarea lor. Exista o mare varietate de aparate de vidat alimente disponibile si alegerile pot fi destul de dificile pentru a gasi una care sa se potriveasca nevoilor tale. Din acest motiv, am pregătit această listă cu cele mai bune 10 aparate de vidat alimente.

Ce este un aparat de vidat alimente?

Un aparat de vidat alimente este un dispozitiv care extrage aerul din ambalajele alimentelor si le umple cu gaze inertiale, cum ar fi azotul. Acest lucru previne oxidarea si decolorarea alimentelor si le face mai fragede si mai bune la gust. De asemenea, prelungeste durata de pastrare a alimentelor si reduce deseurile alimentare, astfel incat sa puteti bucura de alimentele preferate mai mult timp.

Cum alegi un aparat de vidat alimente potrivit?

Atunci cand alegi un aparat de vidat alimente, trebuie sa iei in considerare dimensiunea si capacitatea acestuia. Un aparat de vidat alimente mai mare poate vida ambalaje de dimensiuni mai mari, astfel incat sa puteti ambala alimentele in porții mari, ideal pentru familiile mari. De asemenea, daca doriti sa ambalati mai multe alimente in acelasi timp, alegeti un aparat de vidat alimente dotat cu mai multe camere de vidare.

Top 10 aparate de vidat alimente

Iata cele mai bune 10 aparate de vidat alimente pe care le puteti cumpara in prezent:

1. Vacmaster VP215

Vacmaster VP215 este un vidator de alimente profesional la dimensiune de masa. Acesta este prevazut cu doua camere de vidare separate, fiecare cu o putere de vidare de 9 l/min. Are un control electronic si butoane de reglare a presiunii si temperaturii si poate prelungi durata de pastrare a alimentelor pana la 5 ori mai mult. De asemenea, dispune de un filtru HEPA si paneluri de control cu afisare LCD.

2. FoodSaver V4440

FoodSaver V4440 ar putea fi alegerea perfecta pentru persoanele care sunt in cautarea unui aparat de vidat alimente pe care sa il foloseasca la domiciliu. Acesta are o putere de vidare de 1,3 l/min si se poate conecta la un robinet de apa pentru a umple recipiente cu apa. Are, de asemenea, un ciclu automat de vidare si are un panou de control cu un display LCD si butoane pentru reglarea presiunii si temperaturii.

3. VacMaster VP112S

Cele mai citite articole

VacMaster VP112S este un vidator de alimente profesional mic si portabil, ideal pentru cei care vor sa se bucure de beneficiile vidarii alimentelor, fara a avea nevoie de un aparat mare si voluminos. Acesta are o putere de vidare de 4 l/min si este prevazut cu un senzor de presiune si temperatura pentru a asigura vidarea perfecta a alimentelor. De asemenea, dispune de un panou de control cu afisare LCD si butoane de reglare a presiunii si temperaturii.

4. FoodSaver FM2000

FoodSaver FM2000 este un aparat de vidat alimente compact si usor de utilizat. Acesta are o putere de vidare de 1,3 l/min si poate umple recipiente cu apa. Are un ciclu automat de vidare si poate prelungi durata de pastrare a alimentelor pana la 5 ori. De asemenea, are un panou de control cu display LCD si butoane pentru reglarea presiunii si temperaturii.

5. VacMaster VP210

VacMaster VP210 este un aparat de vidat alimente profesional la dimensiune de masa, care poate fi utilizat pentru ambalarea alimentelor in porții mari. Acesta are doua camere de vidare separate, fiecare cu o putere de vidare de 8.5 l/min. Este prevazut cu un senzor de presiune si temperatura, un filtru HEPA si un panou de control cu display LCD si butoane pentru reglarea presiunii si temperaturii.

6. VacMaster VP215C

VacMaster VP215C este un aparat de vidat alimente profesional, prevazut cu doua camere de vidare separate, fiecare cu o putere de vidare de 9 l/min. Acesta este prevazut cu un senzor de presiune si temperatura, un filtru HEPA si un panou de control cu display LCD si butoane pentru reglarea presiunii si temperaturii. De asemenea, este prevazut si cu un sistem de ventilatie pentru a preveni supraincalzirea.

7. FoodSaver V4880

FoodSaver V4880 este un aparat de vidat alimente profesional de dimensiuni mari. Acesta are o putere de vidare de 1,3 l/min si poate umple recipiente cu apa. Are un ciclu automat de vidare si poate prelungi durata de pastrare a alimentelor pana la 5 ori. De asemenea, dispune de un panou de control cu display LCD si butoane pentru reglarea presiunii si temperaturii.

8. VacMaster VP112

VacMaster VP112 este un aparat de vidat alimente profesional si portabil, care poate fi utilizat pentru ambalarea alimentelor in porții mari. Acesta are o putere de vidare de 4 l/min si este prevazut cu un senzor de presiune si temperatura, un filtru HEPA si un panou de control cu display LCD si butoane pentru reglarea presiunii si temperaturii.

9. FoodSaver FM2100

FoodSaver FM2100 este un aparat de vidat alimente profesional si solid. Acesta are o putere de vidare de 1,3 l/min si poate umple recipiente cu apa. Are un ciclu automat de vidare si poate prelungi durata de pastrare a alimentelor pana la 5 ori. De asemenea, dispune de un panou de control cu display LCD si butoane pentru reglarea presiunii si temperaturii

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari