AcasăUncategorizedTop 10 rase de caini mari

Top 10 rase de caini mari

Introducere

Oricine poate sa iubeasca un catel mic, insa unii dintre noi prefera cainii mari. Daca nu sunteti siguri ce rasa de caine mari sa alegeti, va oferim 10 idei care ar putea sa va ajute. Toate rasele de caini de mai jos sunt potrivite pentru familiile pline de energie si au nevoie de afectiune si ingrijire.

German Sheperd

German Sheperd este o rasa robusta si energica care are nevoie de o cantitate mare de miscare si exercitii. Aceasta rasa este cunoscuta pentru inteligenta si dorinta sa de a lucra, fapt care face din German Sheperd unul dintre cele mai populare caini mari. Cu toate acestea, aceasta rasa poate fi destul de dominanta si agresiva daca nu este antrenata si socializata corect.

Labrador Retriver

Labrador Retriver este una dintre cele mai populare rase de caini. Acesti caini sunt mari, ludosi si veseli, iar compania lor este placuta. Acesti caini sunt foarte inteligenti si pot fi antrenati cu usurinta, iar blana lor este placuta la atingere. Cu toate acestea, pot sa aiba tendinta sa latre prea mult si sa fuga, asa ca ei au nevoie de antrenament si disciplina corecta.

Golden Retriver

Golden Retriver este o alta rasa populara si placuta. Acesti caini sunt foarte iubitori si inteligenti si se adapteaza usor la tot felul de medii. Sunt foarte energici si pot sa faca parte din familii active sau sa fie antrenati sa lucreze cu oamenii. Cu toate acestea, pot fi ingrijorati sau prea energici, asa ca au nevoie de antrenament si disciplina.

Rottweiler

Rottweiler-ul este un caine mare si puternic care poate fi perceput ca intimidator. Cu toate acestea, acesti caini pot fi foarte loiali si iubitori cu familia lor si pot fi antrenati sa fie protectori si vigilenti. Acesti caini au nevoie sa fie antrenati si socializati corect, deoarece pot fi destul de dominanti si agresivi.

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher este un caine mare si alert, care poate fi un excelent companion. Acesti caini sunt foarte inteligenti si foarte usor de antrenat, insa au nevoie de o atentie constanta pentru a fi disciplinati si sociabilizati. Acesti caini pot fi foarte buni protectori ai familiei lor si pot fi foarte loiali.

Bullmastiff

Cele mai citite articole

Bullmastiff este un caine mare si puternic care poate fi un excelent companion. Acesti caini sunt inteligenti si foarte vigilenti, dar nu sunt prea energici. Si aceasta rasa poate fi foarte loiala si iubitoare cu familia lor, dar pot fi destul de dominanti, asa ca au nevoie de antrenament si disciplina corecta.

Husky Siberien

Husky Siberien este o rasa puternica si energica care are nevoie de exercitii si miscare constanta. Acesti caini sunt foarte inteligenti si au nevoie sa fie antrenati corect pentru a fi disciplinati. Cu toate acestea, acesti caini sunt foarte iubitori si pot fi un excelent companion pentru familie.

Ciobanesc German

Ciobanescul German este un caine mare si puternic care poate fi antrenat pentru a fi un excelent companion. Acesti caini sunt foarte inteligenti si pot fi antrenati cu usurinta pentru diferite sarcini. Cu toate acestea, acesti caini au nevoie sa fie antrenati si socializati corect, deoarece pot fi destul de dominanti si agresivi.

Malamut de Alaska

Malamut de Alaska este o rasa mare si puternica, care poate fi un excelent companion. Acesti caini sunt energici si inteligenti, iar blana lor este placuta la atingere. Cu toate acestea, acesti caini au nevoie de o cantitate mare de exercitiu si miscare, asa ca au nevoie de antrenament si disciplina corecta pentru a fi bine educati.

Mastiff

Mastiff-ul este un caine mare si puternic care poate fi un excelent companion. Acest caine poate fi foarte loial si protector si foarte iubitor cu familia sa. Cu toate acestea, acest caine are nevoie de antrenament si disciplina pentru a fi bine educat si sociabilizat.

Cainele lui San Bernardo

Cainele lui San Bernardo este unul dintre cele mai mari caini din lume. Acesti caini sunt foarte inteligenti si loiali si sunt foarte buni prieteni ai familiei lor. Cu toate acestea, acesti caini au nevoie de o cantitate mare de exercitii si miscare si au nevoie de antrenament si disciplina corecta pentru a fi bine educati.

Concluzie

Acestea sunt 10 dintre cele mai populare rase de caini mari. Cu toate acestea, orice rasa de caine mari are nevoie de antrenament si disciplina corecta pentru a fi un excelent companion pentru familia sa. Prin urmare, inainte de a lua decizia de a va alege un caine, asigurati-va ca sunteti pregatiti sa oferiti acestuia toata atentia si ingrijirea de care are nevoie.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Recomandari