AcasăUncategorizedTop restaurante bucuresti

Top restaurante bucuresti

intro

Bucurestiul este unul dintre cele mai populare orase din Europa si este cunoscut pentru restaurantele sale. Bucataria sa este una diversa, iar restaurantele reflecta acest lucru. Exista o gama larga de optiuni, de la bucatarie traditionala romaneasca, la bucatarii internationale, bucatarii exotice, si bucatarii fusion. Alegerea dintre restaurantele din Bucuresti poate fi dificila, asa ca am facut o lista cu cele mai bune locatii pentru a te ajuta sa iti faci alegerea.

Caru’ cu Bere

Caru’ cu bere este una dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti. Este un restaurant traditional, cu un design interior care reflecta stilul art nouveau. Meniul serveste o varietate de preparate traditionale, inclusiv preparate din bucataria romaneasca. Unul dintre cele mai populare preparate din Caru’ cu Bere este Sarmalele, care sunt umpluturi de varza cu carne. Caru’ cu Bere serveste, de asemenea, preparate internationale, precum pizza, paste, si burgeri.

Hanu’ Berarilor

Situate in centrul orasului, Hanu’ Berarilor este unul dintre cele mai populare restaurante din Bucuresti. Restaurantul se concentreaza pe preparate din bucataria traditionala romaneasca si se inspira din bucataria Transilvana. Castelul este decorat in stil medieval si ofera o atmosfera placuta si relaxanta. Meniul contine preparate precum Ciorba de Perisoare, Pacioane cu Branza, si Mamaliga. Restaurantul servește, de asemenea, preparate internationale, precum pizza si paste.

Restaurantul Beca

Restaurantul Beca este unul dintre cele mai renumite restaurante din Bucuresti. Beca este renumit pentru preparatele sale din bucataria traditionala romaneasca. Preparatele servite sunt pregatite cu produse locale, de cea mai buna calitate, pentru a oferi cele mai bune preparate. Preparatele populare servite aici sunt Mustarul, Ciulama de Pui, si Salata de Vinete. Restaurantul serveste, de asemenea, preparate internationale, precum pizza, paste, si burgeri.

Lacrimi si Sfinti

Lacrimi si Sfinti este un restaurant cu un design unic, inspirat din stilul traditional romanesc. Interioarele sunt decorate cu obiecte specifice culturii romane si ofera o atmosfera relaxanta si sofisticata. Meniul ofera preparate traditionale, precum Mamaliga si Ciorba de Burta. De asemenea, sunt disponibile si preparate internationale, precum paste, pizza, si burgeri.

La Historia

Cele mai citite articole

Daca vrei sa descoperi bucataria traditionala romaneasca, La Historia este locul ideal. Preparatele servite sunt pregatite cu ingrediente proaspete si sunt prezentate intr-un mod elegant. Unul dintre preparatele populare care se serveste aici este Plum Tart, care este o prajitura cu prune. De asemenea, restaurantul serveste si preparate internationale, precum pizza, paste, si burgeri.

Papanasi Cu Doua Cuptoare

Papanasi Cu Doua Cuptoare este un restaurant traditional din Bucuresti, dedicat preparatelor din bucataria romaneasca. Acesta serveste preparate traditionale, precum Ciorba de Burta si Mamaliga. Restaurantul serveste, de asemenea, preparate internationale, precum pizza, paste, si burgeri. Acesta ofera, de asemenea, o varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice.

Dianei

Dianei este un restaurant modern, cu un design elegant si relaxant. Acesta serveste preparate din bucataria traditionala romaneasca, cum ar fi Ciorba de Perisoare si Sarmale. Restaurantul servește, de asemenea, preparate internationale, precum pizza, paste, si burgeri. Acesta servește, de asemenea, o varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice.

La Cocos

La Cocos este un restaurant traditional din Bucuresti, faimos pentru preparatele sale din bucataria romaneasca. Acesta serveste preparate traditionale, precum Mamaliga, Ciorba de Perisoare, si Salata de Vinete. Restaurantul serveste, de asemenea, preparate internationale, precum pizza, paste, si burgeri. Acesta ofera, de asemenea, o varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice.

Concluzie

Bucurestiul ofera o gama larga de optiuni gastronomice, de la bucatarii traditionale, la bucatarii internationale. Aceste restaurante ofera preparate din bucataria romaneasca, precum si preparate internationale. Exista ceva pentru toata lumea si oricine poate gasi ceva potrivit. Aceste 8 restaurante sunt doar cateva dintre cele mai populare optiuni din Bucuresti, insa lista poate continua. Fie ca vrei sa servesti preparate traditionale, sau preparate internationale, Bucurestiul are o varietate de restaurante pentru a satisface orice asteptari.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari