AcasăUncategorizedTop seriale netflix

Top seriale netflix

Introducere

Netflix oferă o gamă variată de seriale de top, de la comedii clasice până la drame captivante și chiar producții originale Netflix. Netflix a crescut în popularitate în ultimii ani, oferind o mare varietate de seriale, în special producții originale. Cu toate acestea, este greu să decizi ce seriale să urmărești și ce să teri. Acest articol prezintă topul nostru al celor mai bune 10 seriale Netflix și ceea ce fiecare serial de succes oferă telespectatorilor săi.

Stranger Things

Stranger Things este un serial de televiziune american de mister, suspans și horror, produs de societatea de producție Netflix, The Duffer Brothers. Serialul se concentrează pe evenimentele ciudate care se întâmplă în orașul Hawkins, Indiana, în anii 1980. Primul sezon s-a lansat pe 15 iulie 2016 și a avut un succes instantaneu. Acest serial de succes a câștigat numeroase premii și nominalizări, precum și numeroase premii Emmy. Strangers Things oferă o lume unică și captivantă, cu adevărat extraordinară și înfricoșătoare, ceea ce face ca această serie să fie una dintre cele mai bune seriale Netflix.

The Crown

The Crown este un serial de televiziune britanic produs de Netflix, bazat pe viața Casei Regale Britanice și a reginei Elizabeth II. Primul sezon s-a lansat pe 4 noiembrie 2016 și a devenit un succes instant. Serialul a câștigat numeroase premii, precum și numeroase nominalizări la Emmy și Globul de Aur. Acest serial se concentrează pe viața reginei Elizabeth II și familia sa, trecând printr-o gamă largă de istorii captivante și misterioase. The Crown oferă spectacole fascinante și adâncite, precum și producție de înaltă calitate, ceea ce face ca acest serial să fie unul dintre cele mai bune seriale Netflix.

House of Cards

House of Cards este un serial de televiziune american bazat pe seria omonimă de romane a lui Michael Dobbs. Primul sezon s-a lansat pe 1 februarie 2013 și a devenit un succes instant. Serialul se concentrează pe scena politică a Washingtonului, urmărind intrigile și schimbările din spatele cortinelor, precum și pe viața personajului principal, Francis Underwood. House of Cards a câștigat numeroase premii, precum și numeroase nominalizări Globul de Aur și premiile Emmy. Acest serial oferă intrigi captivante și întorsături neasteptate, ceea ce face ca acest serial să fie unul dintre cele mai bune seriale Netflix.

Orange Is The New Black

Cele mai citite articole

Orange Is The New Black este un serial de televiziune american produs de Jenji Kohan și produs de societatea de producție Liongate. Primul sezon a fost lansat pe 11 iulie 2013 și a devenit un succes instant. Acest serial se concentrează pe viața detinutilor din închisoarea federală Litchfield și provocările lor zilnice. Serialul de succes a câștigat numeroase premii și nominalizări, precum și numeroase premii Emmy. Orange Is The New Black oferă trăsături ale personajelor captivante și un scenariu complex și incitant, ceea ce face ca acest serial să fie unul dintre cele mai bune seriale Netflix.

The OA

The OA este un serial de televiziune american de mister, fantasy și drama produs și bazat pe o poveste originală de Brit Marling și Zal Batmanglij. Primul sezon s-a lansat pe 16 decembrie 2016 și a devenit un succes instantaneu. Acest serial se concentrează pe viața lui Prairie Johnson, o fată dispărută timp de 7 ani, care se întoarce acasă misterios și cu puteri supranaturale. The OA a câștigat numeroase premii și nominalizări, precum și numeroase premii Emmy. Acest serial oferă trăsături unice și complexe, precum și o producție de înaltă calitate, ceea ce face ca acest serial să fie unul dintre cele mai bune seriale Netflix.

Black Mirror

Black Mirror este un serial de televiziune britanic de mister, drama și science fiction produs de societatea de producție Zeppotron. Primul sezon a fost lansat pe 4 decembrie 2011 și a devenit un succes instant. Black Mirror se concentrează pe cum tehnologia ar putea afecta viitorul omenirii și cum ar putea schimba lumea. Serialul de succes a câștigat numeroase premii și nominalizări, precum și numeroase premii Emmy. Acest serial oferă episoade captivante și provocătoare, ceea ce face ca acest serial să fie unul dintre cele mai bune seriale Netflix.

Breaking Bad

Breaking Bad este un serial de televiziune american de mister, suspans și crime, produs de societatea de producție Sony Pictures Television. Primul sezon a fost lansat pe 20 ianuarie 2008 și a devenit un succes instant. Acest serial se concentrează pe Walter White, un chimist timorat, care se hotărăște să intre în lumea producției de metanfetamine, în speranța că va putea lăsa o avere familiei sale. Breaking Bad a câștigat numeroase premii și nominalizări, precum și numeroase premii Emmy. Acest serial oferă o poveste captivantă, care te ține la marginea scaunului, ceea ce face ca acest serial să fie un

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari