AcasăDiverseCare sunt criteriile in functie de care sa iti alegi spatiul de...

Care sunt criteriile in functie de care sa iti alegi spatiul de depozitare de care ai nevoie?

Care sunt criteriile in functie de care sa iti alegi spatiul de depozitare de care ai nevoie?

Companiile care desfasoara activitati in care este necesara depozitarea stocurilor existente se confrunta adesea cu probleme de gestionare a acestora, una dintre cauzele care duce la aparitia acestor probleme fiind chiar spatiul insuficient din depozitele deja existente. 

Drept urmare, pentru a facilita si imbunatati administrarea stocurilor si evitarea aparitiei erorilor si neconcordantelor cu privire la acestea, mutarea intr-un spatiu mai mare poate fi o solutie avantajoasa, cu atat mai mult cu cat noua locatie va fi aleasa si din punct de vedere strategic. 

Cele mai citite articole

Altfel spus, mutarea intr-un depozit amplasat intr-un parc industrial va contribui la dezvoltarea afacerii prin facilitatea accesului la alte companii, posibili furnizori sau clienti. Astfel ca antreprenorii care se afla intr-o astfel de situatie pot lua in calcul posibilitatea de inchiriere spatiu de depozitare in Bucuresti. 

Ce criterii ar trebui avute in vedere pentru inchirierea unui spatiu de depozitare? 

Alegerea unui spatiu de depozitare potrivit nu este un proces foarte simplu, deoarece trebuie sa se tina cont de o serie de aspecte pe care acesta trebuie sa le indeplineasca. Unele dintre aceste aspecte sunt: 

  • suprafata potrivita: se alege in functie de natura si cantitatea de articole care urmeaza a fi depozitate;
  • accesul – spatiul trebuie sa permita livrarea, circulatia si recuperarea marfurilor; 
  • volumul – depozitul trebuie sa fie in raport cu volumul marfurilor care urmeaza sa fie depozitate; 
  • infrastructura – spatiul trebuie sa fie securizat prin alarme, supraveghere video, sisteme de detectare a incendiilor etc.;
  • servicii adiacente – exista posibilitatea ca unele spatii de depozitare sa aiba incluse si alte servicii adiacente, cum ar fi receptia bunurilor sau expediere acestora, Wi-Fi in incinta, sali de sedinta; 
  • curatenie – spatiile trebuie sa fie pastrate curate si ordonate pentru a asigura protectia bunurilor depozitate; 
  • locatia si proximitatea – care permit accesul rapid la depozitul.

Drept urmare, tipul produselor care vor fi depozitate in spatiul respectiv influenteaza foarte mult alegerea depozitului si facilitatile pe care acesta le ofera, unele criterii pot influenta totodata si pretul de inchiriere a depozitului. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari