AcasăUncategorizedTop filme de groaza

Top filme de groaza

Introducere

Filmele de groaza sunt o sursa populara de divertisment, oferind publicului multa emotie si suspans. Acestea pot fi distractive si haioase, sau pot fi adanc sinistre si intunecate. Multe dintre filmele de groaza de azi iau idei de la vechile filme de groaza, adaugandu-le o noua dimensiune si modernizandu-le. Acest articol va analiza 5 dintre cele mai populare filme de groaza din prezent.

The Conjuring 2

The Conjuring 2 este un film de groaza american din 2016, regizat de James Wan si scris de Carey Hayes, Chad Hayes, James Wan si David Leslie Johnson. Acesta prezinta investigatiile paranormale ale cuplului Warren, care se lupta cu o presupus spirit malefic, care se afla intr-o casa din Londra. Filmul a fost un succes de box-office, incasand 320 milioane de dolari la nivel global. Acesta a primit de asemenea recenzii pozitive, multi critici laudandu-i efectele sale de sperietura bine realizate si performantele actorilor.

Get Out

Get Out este un thriller psihologic de groaza american din 2017, scris si regizat de Jordan Peele. Acesta se concentreaza pe Chris, un tanar afro-american, care merge sa petreaca weekend-ul cu familia belelei sale albe. Pe masura ce filmul inainteaza, Chris descopera ca parintii prietenei sale ascund secrete intunecate si terifiante. Get Out a fost un succes de box-office, incasand 255 milioane de dolari la nivel global. Acest film a primit recenzii pozitive, multi critici laudandu-l pentru adresa sa sociala si stilul de satirizare aproape de comedie.

Hereditary

Cele mai citite articole

Hereditary este un film horror american din 2018, scris si regizat de Ari Aster. Acesta prezinta drama familiala a familiei Graham, care se lupta cu o serie de evenimente paranormale, care au legatura cu trecutul lor. Hereditary a fost un succes de box-office, incasand 79 milioane de dolari la nivel global. Acest film a fost, de asemenea, bine primit de catre critici, multi critici laudandu-i atmosfera terifianta si efectele sale psihologice.

A Quiet Place

A Quiet Place este un film horror SF american din 2018, scris, regizat si produs de John Krasinski. Acesta prezinta drama familiei Abbott, care traieste intr-un lume apocaliptica, in care orice zgomot poate provoca atacuri ale monstrilor periculosi. A Quiet Place a fost un succes de box-office, incasand 340 milioane de dolari la nivel global. Acesta a primit recenzii pozitive, multi critici laudandu-i logica, suspansul si stilul unic.

It

It este un film horror american din 2017, bazat pe romanul It de Stephen King. Acesta prezinta drama unui grup de copii care se lupta cu o creatura malefica, cunoscuta sub numele de Pennywise, care se ascunde in subsolurile din orasul lor. It a fost un suces de box-office, incasand 700 milioane de dolari la nivel global. Acesta a primit recenzii pozitive, multi critici laudandu-i performantele actorilor, stilul comic si efectele de sperietura.

Concluzie

Acestea sunt 5 dintre cele mai populare filme de groaza din prezent. Fiecare film ofera o experienta unica si ofera publicului suspans si emotie. Filmele de groaza raman o sursa populara de divertisment si sunt un mod distractiv de a petrece timpul.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Recomandari