AcasăUncategorizedTop 10 rase de caini mici

Top 10 rase de caini mici

Introducere

Cainii mici sunt adorabili, usor de intretinut si incapatori de intretinut. Acestia sunt adesea preferati de catre cei care nu pot indura sa isi lase animalul lor de companie sa se simta singur sau neiubit. In plus, faptul ca acestia sunt mici ii face sa poata incapea oricarei persoane, indiferent de dimensiunea sau cat de mult loc ai nevoie pentru un caine. Exista o mare varietate de rase de caini mici, fiecare avand caracteristicile sale unice si distincte. Din aceasta cauza, este important sa te documentezi despre fiecare rasa inainte de a alege una. Pentru a te ajuta sa faci acest lucru, am compilat o lista cu cele mai populare 10 rase de caini mici pentru a te ajuta sa alegi cea mai potrivita pentru tine.

1. Chihuahua

Chihuahua a fost probabil primul caine mic pe care majoritatea oamenilor il pot asocia cu aceasta categorie. Acestia sunt printre cele mai mici rase de caini existente, fiind constienti si alerti, cunoscuti pentru a fi foarte loiali si iubitori. Sunt adesea foarte teritoriali si pot fi destul de destepti, ceea ce inseamna ca numai prin a le oferi indrumarea corecta, Chihuahua poate fi un caine destul de manierat. In ciuda dimensiunilor sale, acestia sunt cunoscuti pentru a fi unul dintre cei mai prietenosi caini.

2. Bichon Frise

Bichon Frise este o rasa adorabila si jucausa, ai caror membrii se bucura sa se bucure de un stil de viata relaxat. Acestia sunt printre cele mai bune rase de caini pentru familii, deoarece sunt foarte prietenosi, iubitori si potriviti pentru copii. Sunt, de asemenea, foarte destepti si pot invata rapid comenzile, ceea ce inseamna ca trebuie sa oferi indrumarea corecta pentru a te bucura de cea mai buna prezenta. De asemenea, au o blana scurta de culoare alba, care are nevoie de multa ingrijire pentru a se mentine in cea mai buna stare.

3. Corgi

Corgi-ul este una dintre cele mai vechi rase de caini si este si una dintre cele mai iubite. Acestia sunt cunoscuti pentru a avea un temperament blajin si pentru a fi loiali, fiind caracterizati de o energie pozitiva si de o dorinta de a se distra. Corpul lor scurt si solid ii face sa para mai mari decat sunt de fapt, deoarece acestia arata ca un caine de talie mare, dar au dimensiunea unui caine mic. Acestia se descurca de asemenea foarte bine cu alti caini si cu copiii, deoarece sunt foarte prietenosi si iubesc atentia.

4. Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier este probabil cea mai cunoscuta rasa de caine mic. Acestia sunt cunoscuti pentru a fi foarte energici, inteligenti si loyali. Acestia sunt extrem de jucausi si adora sa fie in centrul atentiei, ceea ce inseamna ca trebuie sa le oferi suficienta miscare si afectiune. In ciuda dimensiunilor sale, Yorkshire Terrier este extrem de curajos si poate fi destul de incapatanat. Acesta poate fi, de asemenea, destul de protectiv cu cei pe care ii considera ai lui.

5. Bichon Havanese

Cele mai citite articole

Bichon Havanese este o rasa dulce si jucausa, ai caror membri sunt cunoscuti pentru a fi destul de activi si de inteligenti. Acestia sunt foarte afectuosi si se bucura sa se joace, ceea ce inseamna ca trebuie sa le oferi suficienta miscare. Sunt, de asemenea, foarte bine adaptati la viata intr-o casa, deoarece sunt foarte loiali si iubitori. Acestia sunt, de asemenea, foarte prietenosi si pot fi foarte jucausi, ceea ce poate fi o adevarata placere pentru copiii care isi doresc un caine mic.

6. Papillon

Papillon este una dintre cele mai mici rase de caini, insa fiind constienti si alerti, pot face impresie in orice moment. Acestia sunt foarte veseli si se bucura sa se joace, ceea ce inseamna ca oferindu-le suficienta miscare si afeciune, vor deveni un companion devotat si fidel. Acestia sunt de asemenea foarte inteligenti si se potrivesc de minune cu cei care sunt activi si au nevoie de un caine care sa se bucure de aventuri cu ei. Blana lor uimitoare si corpul mic si delicat ii fac sa para extrem de adorabili.

7. Shih Tzu

Shih Tzu este o rasa prea adorabila si teribil de inteligenta, ai caror membri sunt iubitori si pot fi foarte blanzi. Acestia sunt cunoscuti pentru a fi foarte comozi si placuti, ceea ce inseamna ca oferindu-le suficienta atentie si afeciune, vor fi extrem de devotati si loiali. Blana lor luxoasa poate cere ingrijirea adecvata, dar ofera cainelui un look extraordinar si adorabil. Acestia se descurca de asemenea foarte bine cu copiii si cu alti caini, deoarece sunt foarte prietenosi si placuti.

8. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel este o rasa blanda si iubitoare, ai caror membri sunt cunoscuti ca fiind loiali si extrem de devotati. Acestia sunt foarte inteligenti si pot invata rapid, ceea ce inseamna ca trebuie sa le oferi indrumarea corecta pentru a te bucura de cel mai bun comportament. Acestia sunt, de asemenea, cunoscuti pentru a fi foarte iubitori si placuti, ceea ce inseamna ca acestia se descurca foarte bine cu copiii si cu alte animale de companie. Acestia au, de asemenea, o blana scurta si deschisa la culoare.

9. Pug

Pug-ul este o rasa foarte iubitoare si vesela, ai caror membri sunt

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Recomandari