AcasăUncategorizedTop 10 exercitii pentru abdomen

Top 10 exercitii pentru abdomen

Top 10 exercitii pentru abdomen

Introducere

A avea un abdomen tonifiat este visul multora dintre noi. Un abdomen bine lucrat nu numai ca arata bine, ci are si multe beneficii pentru sanatate, cum ar fi imbunatatirea posturii, a flexibilitatii si a rezistentei. Iata lista cu cele mai bune exercitii pentru abdomen, care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Plank

Plank-ul poate fi usor incorporat intr-un program regulat de antrenament si iti ofera un abdomen tonifiat in cateva saptamani. Exercitiul presupune intinderea corpului pe podea, pe brate, cu picioarele intinse in spate si cu spatele drept. Se mentine pozitia cateva secunde, dupa cum se poate. Acesta iti va tonifia muschii abdominali si diafragmei.

Fandari laterale

Acesta este un exercitiu excelent pentru a-ti tonifia abdomenul. Incepe cu picioarele intinse, avand in vedere ca genunchii sa fie indoiti la unghi drept. Fa un pas laterale, folosind abdominalii pentru a face miscarea. Acest exercitiu iti va lucra oblicii si va tonifia abdomenul in intregime.

Flexii pe genunchi

Incepe cu mainile si genunchii pe podea, formand un triunghi. Apoi, ridica bratele si picioarele, formand un V cu corpul. Se mentine aceasta pozitie cateva secunde, pentru a te asigura ca abdominalii sunt contractati. Acest exercitiu iti va tonifia abdomenul, muschii spatelui si soldurile.

Burpee

Burpee-ul este un exercitiu complet care implica toate grupele de muschi. Incepe cu picioarele intinse, apoi apleaca-te si aseaza mainile pe podea. Faci un saritura, indreptandu-te din nou, dupa care treci la pozitia de aplecat, sarind din nou si inapoi. Acest exercitiu arde grasimile si iti tonifiaza abdomenul.

Cobra

Incepe cu fata in jos, cu palmele intinse deasupra capului si cu picioarele extinse in spate. Ridica usor pieptul si abdomenul cu ajutorul bratelor, mentinand pozitia cateva secunde. Acest exercitiu iti va tonifia abdomenul si iti va imbunatati flexibilitatea.

Crunch lateral

Cele mai citite articole

Cu ajutorul crunch lateral iti vei lucra intregul abdomen. Incepe cu mainile in spatele capului si genunchii indoiti. Apoi, tine-ti gleznele si talpile lipite de podea, indoaie-ti trunchiul si deplaseaza-te usor in lateral, folosindu-ti abdomenul. Acest exercitiu iti va tonifia muschii oblici.

Sarituri

Sariturile sunt un exercitiu extrem de bun pentru a-ti lucra abdomenul. Incepe cu picioarele intinse si braele in lateral. Apoi, fa un saritura si retine aerul in timp ce faci miscarea. Acest exercitiu arde grasimile si iti tonifiaza muschii abdominali si diafragma.

Flexii verticale

Incepe cu bratele intinse pe podea si picioarele indoite. Apoi, tine-ti talpile si umerii lipite de podea, ridicandu-ti bratele si picioarele in acelasi timp. Acest exercitiu iti va tonifia muschii abdominali si te va ajuta sa arzi grasimile mai rapid.

Inclinari laterale

Inclinarea laterala iti lucreaza oblicii si iti tonifiaza abdomenul. Incepe cu picioarele intinse si cu bratele la spatele capului. Apoi, fa o inclinare laterala, folosindu-ti abdomenul pentru a-ti mentine echilibrul. Acest exercitiu este benefica si iti va tonifia muschii abdominali si oblici.

Fandari in fata

Fandarile in fata sunt un exercitiu potrivit pentru a-ti tonifia abdomenul. Incepe cu picioarele indoite, tineand bratele in fata. Apoi, fa un pas in fata, folosindu-ti muschii abdominali pentru a-ti mentine pozitia. Acest exercitiu iti va tonifia muschii abdominali si te va ajuta sa arzi mai repede grasimile.

Conclusion

Aceste exercitii pentru abdomen sunt usor de incorporat in rutina ta zilnica de antrenament si pot fi adaptate in functie de nevoile tale. Ele te pot ajuta sa obtii un abdomen tonifiat in cateva saptamani si sa iti imbunatatesti postura, flexibilitatea si rezistenta. Incearca sa incluzi cat mai multe exercitii din aceasta lista si vei obtine rezultatele dorite.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari