AcasăDiverseCat de importanta este folosirea unui spray de protectie termica pentru par?

Cat de importanta este folosirea unui spray de protectie termica pentru par?

Schimbarea brusca a temperaturilor poate fi un factor negativ care contribuie la deteriorarea firului de par si la dereglarea bunei functionari a scalpului. Scalpul este ca un ecosistem in miniatura, care are de suferit atunci cand ceva nu functioneaza in parametri optimi, iar factorii externi sunt cei care il pot afecta suficient de tare. 

Din acest motiv, folosirea unui spray de protectie termica pentru par se dovedeste a fi produsul care nu trebuie sa lipseasca din casa niciunei persoane. Cei care vor sa afle mai multe despre beneficiile unui astfel de spray se pot documenta in continuare pentru a descoperi care sunt efectele obtinute. 

4 beneficii ale spray-ului de protectie termica pentru sanatatea parului

Contribuie la descurcarea parului

Exista multe situatii in care parul incurcat poate fi de-a dreptul neplacut, fiind dificil si dureros de descurcat, mai ales in cazul persoanelor cu parul lung si des. Din fericire, spray-ul de protectie termica reuseste sa elimine cu succes astfel de episoade de-a dreptul inconfortabile, datorita ingredientelor folosite, iar parul este mult mai usor de pieptanat.

Previne electrizarea parului

Cele mai citite articole

Electrizarea parului este un fenomen cu care se confrunta mai ales cei cu fire subtire de par, fiind o dovada a faptului ca perna folosita pentru dormit nu este tocmai adecvata. Se recomanda inlocuirea fetei existente de perna cu una din satin pentru prevenirea aspectului electrizat. In cazul in care totusi este nevoie urgenta de aranjarea parului intr-un timp scurt, spray-ul cu protectie termica se dovedeste a fi de-a dreptul util.

Previne aparitia varfurilor despicate

Cei care folosesc constant placa de par sau ondulatorul risca sa se confrunte cu varfuri de par despicate, ceea ce poate fi neplacut din toate punctele de vedere. Imediat cum se sesizeaza aparitia unei astfel de situatii, este important sa se programeze in viitorul apropiat o sedinta la salon, pentru indepartarea firelor tocite de par. Din fericire, folosirea spray-ului cu protectie termica poate preveni aparitia firelor de par despicate. 

Ofera hidratare parului uscat

Persoanele care au parul uscat trebuie sa includa in rutina de ingrijire si spray-ul cu protectie termica, eficient in hidratarea scalpului. Astfel, parul isi recapata stralucirea si devine din ce in ce mai puternic.

Protectia termica este de-a dreptul necesara pentru o podoaba capilara sanatoasa, puternica si stralucitoare. Conform beneficiilor mentionate anterior, nu numai ca protejeaza parul de schimbarile bruste de temperatura, dar il ajuta si sa devina mai rezistent pe termen lung. 

Cele mai citite articole

Recomandari