AcasăAutoUn autobuz extrem de apreciat: Scania Touring

Un autobuz extrem de apreciat: Scania Touring

Autobuzele Scania, a căror gamă de modele este reprezentată de un număr mare de tipuri, sunt foarte populare. Compania își actualizează produsele în fiecare an și introduce cele mai noi tehnologii în producția sa. 

Autobuzele Scania sunt modele de clase de capacitate mare și foarte mare, anume concepute pentru a călători pe rute urbane, suburbane, turistice și interurbane, precum și pentru a transporta pasageri și bagaje în condiții dificile de drum.

Avantajele generale ale autobuzelor Scania:

  • fiabilitatea;
  • eficiența;
  • manevrabilitatea;
  • capacitatea de adaptare la nevoile cumpărătorului;
  • o combinație bună de preț;
  • nivelul de confort.

Scania are peste 100 de ani de experiență în construirea de vehicule de diferite tipuri și înțelege nevoile clienților. Performanță ridicată, eficiență excelentă a consumului de combustibil și sarcină utilă maximă sunt de aceea prioritare.

Scania Touring: un autobuz extrem de popular

Destinații:

  • călătoriile turistice în țară și în străinătate;
  • curse regulate atât în ​​interiorul României, cât și internaționale;
  • transport la comandă.

Pasagerii pot fi:

  • turiști;
  • navetiști;
  • reprezentanți ai unor cluburi și școli sportive (pentru transportul echipelor în timpul competițiilor, antrenamentelor, excursiilor în tabere sportive);
  • artiști (orchestre și ansambluri, grupuri vocale).

Acest tip de autobuz Scania oferă un nivel ridicat de confort, o funcționare lină, consum economic de combustibil și sisteme moderne de securitate. 

Interiorul modelului cu trei axe este proiectat pentru 57 de pasageri. 

Scaunele standard Vega confort cu înclinare a spătarului, suport lateral și capacitatea de a se depărta pe culoar sunt echipate cu mese pliante. 

Pasul scaunului are mai mult de 75 cm; acest lucru este suficient pentru a împiedica pasagerul să-și împingă genunchii pe spătarul scaunului din față. 

Blocurile individuale de pasageri oferă controlul direcției fluxului, iluminare individuală și există, de asemenea, butoane pentru a apela steward-ul și a solicita oprirea. 

Deasupra scaunelor sunt prevăzute suporturi de tip aeronave pentru transportul bagajelor de mână. 

Cele mai citite articole

Portbagajul principal de sub podea este echipat cu trape deschise de la distanță cu servo. 

Se adaugă sistemul de aer condiționat, încălzirea cu convector și plafonierele individuale. 

Adaptarea la condițiile aspre de iarnă este asigurată geamurile duble. Cabina autobuzului are două monitoare LCD instalate în părțile din față și din mijloc ale cabinei. CD/DVD player-ul cu amplificator și difuzoare va permite să se vizioneze filme și să se asculte muzică în timpul curselor.

Pentru ca pasagerii să poată fi mereu în contact, există prize USB pentru încărcarea gadgeturilor, iar un router Wi-Fi (opțional)  permite conectarea la Internet în orice punct de pe traseu. 

În ceea ce privește confortul șoferului, acesta este de neegalat. 

Scaunul confortabil cu numeroase reglaje este echipat cu încălzire. Toate butoanele și tastele sunt ușor accesibile, iar instrumentele sunt îngrijite și informative. 

Șoferul nu are probleme cu vizibilitatea: un parbriz panoramic uriaș cu fire de încălzire invizibile.

Când ușa este deschisă, imaginea de la camera instalată deasupra treptelor din habitaclul autobuzului este afișată automat pe monitor. Când treapta de marșarier este cuplată, monitorul trece automat la modul de oglindire a spațiului din spatele autobuzului. În întuneric, farurile cu xenon ajută la luminarea căii de rulare.

În timpul zilei, luminile de zi cu LED ajută recunoașterea autobuzului de la distanță. Pe partea dreaptă a bordului există un frigider pentru băuturi. 

Șasiul face față cu încredere greutățile de pe drum, demonstrând o călătorie decentă.

Autobuzele Scania Touring operează în diverse domenii: de la turism până la transportul oferit pe bază de comandă diferitelor companii. 

Produse din toate categoriile de autobuze Scania se pot găsi pe platforma Autoline. 

Cele mai citite articole

Recomandari