AcasăUncategorizedTop resorturi romania

Top resorturi romania

Introducere

Romania este o destinatie turistica din ce in ce mai populara, care ofera vacante memorabile. Cu varfuri muntoase spectaculoase, plaje in largul marii si zone istorice, tara noastra are tot ce iti doresti. In plus, exista si multe resorturi minunate care ofera o experienta de neuitat. Aceste locuri sunt perfecte pentru o vacanta de lux si rasfat, iar aceasta lista va prezenta cele mai bune opt resorturi din Romania.

InterContinental Romania

Situat in centrul Bucurestiului, InterContinental Romania ofera oaspetilor sai o experienta unica. Resortul ofera camere cu servicii de lux si ofera o priveliste frumoasa a capitalei. Oaspetii se bucura de toate facilitatile si serviciile oferite de InterContinental, cum ar fi restaurante rafinate, sali de conferinte si chiar un centru spa. De asemenea, oaspetii se pot bucura si de facilitati precum o sala de fitness, un club de afaceri si un bar la piscina.

Grand Hotel Continental

Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Romania, Grand Hotel Continental este situat in mijlocul Bucurestiului. Este ideal pentru cei care doresc sa se bucure de lux si confort. Resortul ofera camere elegante si spatioase, precum si o varietate de facilitati si servicii, cum ar fi restaurante, sali de conferinte, cluburi, spatii de evenimente, bai termale si multe altele. Oaspetii se bucura de o priveliste panoramica a orasului si de o atmosfera selecta.

Hotel RIN Brasov

Hotel RIN Brasov ofera un ambient contemporan si luxos, situat in mijlocul muntilor Carpati. Oaspetii se bucura de camere confortabile, decorate in stil modern, precum si de facilitati si servicii de calitate, cum ar fi restaurante, o piscina in aer liber, un centru spa, sali de conferinte si multe altele. De asemenea, se poate bucura si de o priveliste minunata a muntilor si de numeroase activitati de agrement.

Hotel Belvedere Sinaia

Hotel Belvedere Sinaia este situat pe partea de sud a muntilor Bucegi, oferind o experienta minunata. Resortul are camere elegante si spatioase, precum si o varietate de activitati de agrement. Oaspetii se bucura de facilitati si servicii precum restaurante, baruri, cluburi, un centru spa si multe altele. De asemenea, oaspetii se bucura de o priveliste spectaculoasa a muntilor si de un aer curat.

Mamaia Nord

Cele mai citite articole

Mamaia Nord este situat in statiunea Mamaia, in apropierea unei plaje minunate. Acesta ofera un decor elegant si luxos, precum si camere spatioase si confortabile. Resortul are restaurante, un centru spa, sali de conferinte si alte facilitati si servicii de calitate. Oaspetii se bucura de o priveliste minunata a marii si de numeroase activitati de agrement.

Hotelul Cocor

Hotelul Cocor este situat in centrul statiunii Predeal, in mijlocul muntilor Bucegi. Oaspetii se bucura de un decor luxos si camere confortabile, precum si de facilitati si servicii de calitate, cum ar fi piscina, restaurante, sali de conferinte, sali de fitness si multe altele. De asemenea, oaspetii au la dispozitie si numeroase activitati de agrement, precum schi si drumetii.

Hotel Mara

Hotel Mara este situat in statiunea Durau, in nordul Romaniei. Acesta ofera camere luxoase si spatioase, precum si o varietate de facilitati si servicii, cum ar fi piscine, restaurante, cluburi de noapte si sali de conferinte. Oaspetii se bucura de privelisti spectaculoase ale muntilor si de numeroase activitati de agrement, precum drumetii, schi si echitatie.

Vila Zorba

Vila Zorba este situata in centrul statiunii Predeal, in mijlocul muntilor Bucegi. Resortul ofera camere spatioase si o varietate de facilitati si servicii de calitate, cum ar fi piscina, restaurante, sali de conferinte, sali de fitness, cluburi de noapte si multe altele. Oaspetii se bucura de o priveliste minunata a muntilor si de numeroase activitati de agrement, cum ar fi drumetii, schi si echitatie.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune opt resorturi din Romania. Fiecare ofera o experienta unica si luxoasa, precum si o varietate de facilitati si servicii de calitate. Aceste locuri sunt ideale pentru un concediu rasfatant si memorabil. Daca doriti sa va bucurati de o vacanta de neuitat in Romania, aceste resorturi sunt locurile perfecte.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Recomandari